Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vitatja még mindig...

Miért vitatja még mindig mindenki a Trianont?

Figyelt kérdés

A Trianon egy meghatározó esemény volt a magyarok számára. Ugye ekkor vesztlődött el az ország egy jelentős része, melyet manapság Erdély-nek hívunk és Románia részét képezi.

Mindazonáltal érdekel maga az a kérdés, hogy miért nem tud adott nemzet túllépni azon, hogy vesztett ?

A történelmi csaták arról szólnak, hogy adott nemzetek harcolnak adott területért és egyértelműen vannak, akik vesztenek, illetve vannak, akik győznek.

2014. febr. 10. 21:12
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%

"#43 - Hallgass te, tápos csíra.

Annyira kretén vagy, hogy apádék sírjukban fognak forogni mekkora lárvát hoztak a földre."

Nagyon gyenge volt egybittel vegetáló kisgyerek! :)

Hány éves vagy? 8? Na mars vissza az oviba öcsi, ne foglalkozz te ilyen komoly, felnőtteknek való dolgokkal mint ez is! :D

2014. febr. 11. 09:33
 42/57 A kérdező kommentje:

Porbafingó vagy te, nem felnőtt.

Húzz el a kérdésemtől inkább, nincs elég agyi kapacitásod hozzá.

2014. febr. 11. 09:43
 43/57 anonim ***** válasza:
0%

"Porbafingó vagy te, nem felnőtt.

Húzz el a kérdésemtől inkább, nincs elég agyi kapacitásod hozzá."

Nekem egy ilyen ostoba gyökér ovis nem fogja megmondani mit csináljak! :)

És neked mihez van agyi kapacitásod ezen kívül? :)

2014. febr. 11. 09:45
 44/57 A kérdező kommentje:

Dehogynem fogom megmondani neked mit csinálj :-)).

Most éppen f#szra veszlek és te tovább csicskáztatod magad, hogy itt reagálsz, mint egy elmebeteg.

Ezt csinálod és nem is kell mondjam, mert olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed és csinálod te magadtól :).

2014. febr. 11. 10:03
 45/57 anonim ***** válasza:
0%

"Dehogynem fogom megmondani neked mit csinálj :-)).

Most éppen f#szra veszlek és te tovább csicskáztatod magad, hogy itt reagálsz, mint egy elmebeteg.

Ezt csinálod és nem is kell mondjam, mert olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed és csinálod te magadtól :)."

Nagy tévedésben vagy! :)

Én azért csinálom mert élvezem az erőltetett bohóckodásaidat. :D

2014. febr. 11. 10:07
 46/57 A kérdező kommentje:

Én is hasonlóképpen vagyok. Iszom a kávémat és amíg ezzel kész vagyok, addig élvezem az ilyen vergődő idiótákat, mint amilyenekbe bele lehet itt sokszor botlani és amilyen nyilván te is vagy :).

A különbség köztünk az, hogy te itt nyomod ezt az erőltetett álnyugodtságot és azt hiszed nagyon keményeket írogálsz, közben meg egy feltűnési viszketegséggel rendelkező nulla vagy, aki látszik, hogy a netten próbálja kiélni magát, mert az életben egy szerencsétlen sz*r :)

2014. febr. 11. 10:09
 47/57 anonim ***** válasza:
0%

"Én is hasonlóképpen vagyok. Iszom a kávémat és amíg ezzel kész vagyok, addig élvezem az ilyen vergődő idiótákat, mint amilyenekbe bele lehet itt sokszor botlani és amilyen nyilván te is vagy :).

A különbség köztünk az, hogy te itt nyomod ezt az erőltetett álnyugodtságot és azt hiszed nagyon keményeket írogálsz, közben meg egy feltűnési viszketegséggel rendelkező nulla vagy, aki látszik, hogy a netten próbálja kiélni magát, mert az életben egy szerencsétlen sz*r :)"

Idáig nem így tűnt, hanem szánalmasan próbáltad palástolni a beégésedet, de hát tőled többre nem futja már látom, csak vered magadat a nagy semmire, szegény ükapámat idézve meg az dicsekszik az eszével akinek nincs, és téged látva igaza is volt. :)

Nekem nem kell "kiélnem" magam, van sok mindenem így nem szorulok rá ilyenre, én csak röhögni, meg idegesíteni jövök ide az ilyen senkiháziakat mint te. :)

2014. febr. 11. 10:14
 48/57 A kérdező kommentje:

" Nekem nem kell "kiélnem" magam, van sok mindenem így nem szorulok rá ilyenre, én csak röhögni, meg idegesíteni jövök ide az ilyen senkiháziakat mint te. " - Te senkit nem idegesítesz, mert egy kretén soha nem idegesíti a nála okosabbakat. Úgyhogy ezt a kis dedós játékodat eljátszhatod az olyan nyomorékokkal, akikhez hozzá vagy szokva, hogy bekajálják ezt a szánalmas stílusodat.

Sajnálni való vagy, de hát ez van, manapság már tele van a világ szellemi retardáltakkal, az a nagy dolog, ha valaki nem tartozik ide :).

2014. febr. 11. 10:17
 49/57 anonim ***** válasza:

"Te senkit nem idegesítesz, mert egy kretén soha nem idegesíti a nála okosabbakat. Úgyhogy ezt a kis dedós játékodat eljátszhatod az olyan nyomorékokkal, akikhez hozzá vagy szokva, hogy bekajálják ezt a szánalmas stílusodat.

Sajnálni való vagy, de hát ez van, manapság már tele van a világ szellemi retardáltakkal, az a nagy dolog, ha valaki nem tartozik ide :)."

Te se, mindenki kiröhögött az "Erdélyes" bekezdéseddel, mert nem lehetsz valami túlművelt egyén. :)

Hiába vered a nyáladat öcsi!

És ha olyan műveltnek tartanád magad nem mennél bele ebbe az értelmetlen spammelésbe, tehát egy hülye vagy semmi egyéb, hiába jössz ezzel a dumáddal, ismerem már a magadfajtájúakat.

De jót röhögök rajtad, szerencsétlen bohóc. :)

2014. febr. 11. 10:21
 50/57 A kérdező kommentje:

" Te se, mindenki kiröhögött az "Erdélyes" bekezdéseddel, mert nem lehetsz valami túlművelt egyén. :)

Hiába vered a nyáladat öcsi! " - Nem röhögött ki senki, utólag megmagyaráztam mi volt az " Erdélyes bekezdéssel " ( még fogalmazni sem tudsz ), tehát csak a magadfajta hülyének nem esett még le a lényeg.

" És ha olyan műveltnek tartanád magad nem mennél bele ebbe az értelmetlen spammelésbe, tehát egy hülye vagy semmi egyéb, hiába jössz ezzel a dumáddal, ismerem már a magadfajtájúakat. " - Hát épp erről beszélek, hogy te profi vagy ebben, mert akkora retardált vagy, hogy egész nap ezt csinálod. Büszke lehetsz magadra, címeres ökör vagy :).

" De jót röhögök rajtad, szerencsétlen bohóc. :) " - Kb. ennyit tudsz. Valamin kell röhögni, hogy az ember elterelje a gondolatait arról, hogy alig tudja kifizetni a rezsit és csórón fog élni és meghalni, mert csak egy szerencsétlenke a sok közül :).

Na ez volt az utolsó hsz-om hozzád, mert többet nem érdemelsz :).

Menj játszani a homokozóba, túl buta vagy te máshoz.

2014. febr. 11. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!