Nem kellene bevezetni, hogy akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, az fizesse nyugodtan a csökkentés nélküli összeget?
Nekem nem volt rezsi csökkentés!
Napelemmel fedezem az elektromos fogyasztást. Nem volt olcsó,majd 3 milliót fizettem érte,mivel egy fillér támogatás nem járt épp akkor rá.Ezzel megspórolok kb évi 200-250ezer forintot.Fűteni fával fűtök ,amire minden híreszteléssel ellentétben a gyakorlatban szintén nincsen támogatás,vagy ha van nekem soha nem jut.Én egy évben annyit takarítok meg az áramon,mint a szüleim 20 év alatt a rezsi csökkentéssel.Inkább ezt kellet volna támogatni ,ahol lehet....na persze onnantól kezdve a rezsi csökkentésnek nulla kampányértéke lett volna.
Én személy szerint kakilok rá,hogy mennyi az áram ára,az se érdekel,hogy mennyi lesz...de van egy olyan rossz érzésem,látva a politikus urak ténykedését,hogy hamarosan nyilatkoznom kell a napelemek felületének nagyságáról,ami után természetesen adót kell majd fizetnem,gondolom olyan évi 200-250ezer forintot elvégre nehogy mááá ebben az életben kitermelje nekem az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!