Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene bevezetni, hogy...

Nem kellene bevezetni, hogy akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, az fizesse nyugodtan a csökkentés nélküli összeget?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 10:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%
Már megint ez a medencefűtés. Ezt jól be magoltad Szanyi kapitánytól. Tán együtt kocsmáztok? Lehet vagy 10 ilyen ember az országban aki medencét fűt.
2014. febr. 9. 15:02
 22/31 anonim ***** válasza:
Drága narancsködös kérdező! Nem jöttél még rá, hogy a rezsicsökkentés egy hazugság? http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__535..
2014. febr. 9. 16:32
 23/31 anonim ***** válasza:
57%
Ja, pont a legszegényebbeken.. Pl. az átlag borsodi, vagy alföldi falusi háztartáson, ahol nincs gáz, nincs áram, nincs vezetékes víz, (lopott) fával fűtenek, a szemetet kibasszák a határba, vagy az udvarra. Jól ki lettek segítve!
2014. febr. 9. 19:03
 24/31 anonim ***** válasza:
40%
Lehet jól járnak a szegények a rezsicsökkentéssel, de a gazdagok a nagyobb házzal még többet spórolnak.
2014. febr. 9. 19:28
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
Aki többet sPórol mint te az rohadjon meg mi?
2014. febr. 9. 19:42
 26/31 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy így 2 rezsicsökkentés után még mindig csak 2010-es áraknál tartunk?

Lényegében azt adják most vissza amit ők emeltek a rezsin!

2014. febr. 9. 19:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Lényegében azt adják most vissza amit ők emeltek a rezsin!

Akkor a szolgáltatók mit csináltak ?Ha az emelés,és a csökkentést is Orbánék csinálják,hol vannak a szolgáltatók?Azok soha semmitse csinálnak,miért is vannak akkor?

2014. febr. 10. 07:45
 28/31 anonim ***** válasza:

# 27

Orbánék vezették be a hatósági árat. Tehát, ők szabják meg az áram, a gáz, a víz árát, nem pedig a piac, vagy a szolgáltatók.

Ennyi.

2014. febr. 10. 09:49
 29/31 anonim ***** válasza:
40%
Be kellene vezetni! Meg kötelezően rá kellene íratni minden blokkra, hogy a 27%-os ÁFA, az útdíj, az un. fogyasztási jellegű adók miatt mennyivel kell többet fizetni! Na ezt összeadnánk, és akkor kiderülne, hogy amit pártunk-és kormányunk az egyik kezével ad,(De ráadásul nem a magáéból!) hányszorosan szedi vissza! A 16%-os jövedelmi adó meg a családi adókedvezmény csak a dolgozókat juttatja előnyhöz. Azok közül is főleg a gazdag, fiatal gyereknevelő családokat. Akinek már kirepült a gyereke, na meg a 3 millió nyugdíjas ebből semmit nem vesz észre. De a "fogyasztási jellegű" adók tucatjait ezek is fizetik! De még a vak koldus is, ha vesz egy szelet kenyeret. Persze egy kormánypárti ezt nem veszi észre...Olyan, mint egy Fradi-drukker: Bármit, bárhogy játszik a csapat, akkor is hajrá! Lehet lepontozni, de szerintem, aki nem tud számolni, meg elhiszi a saját propagandáját, annak inkább az un. "Magyar csapatban" lenne a helye, nem itt kellene írogatnia. (Tudjátok: aki nincs a "Magyar csapatban", az nem magyar!) Hosszú életem során túléltem Rákosit, Kádárt, Antallt meg az összes többit! Remélem, ezeket is túlélem, míg végre lesz valaki normálisabb.
2014. febr. 15. 09:52
 30/31 mihalovics monika válasza:
20%
Ki az a hülye akinek nem tetszik a kevesebb fizetés rezasire.Én még többet is eltudnék képzelni nem csak 20%-ot.Nekem ez nagy segítség,kevesebbet fizetni szerintem mindenki szeret.
2014. febr. 15. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!