Miért mondja az Együtt 2014, hogy nem kell ide rezsicsökkentés?
Figyelt kérdés
Igaz ők csak emelni tudták, mondjuk az MSZP színeiben. (Igaz mit várunk tőlük, hiszen eredetileg ők is MSZP-sek.) Egy követ fújnak ezek mind. De ők nem 10 %-al emelték ám! Átlagosan 25%-al! Most meg ők papolnak csökkentésről.2013. júl. 18. 16:36
1/31 A kérdező kommentje:
Bezzeg az MSZP alatt! (kórházi napidíj, ágydíj, 20%-os gázáremelés, 15-ről 20%-ra emelték a középső áfakulcsot, eltörölték a GYED-et, gázártámogatás megszüntetése, jövedelemadóemelés, 14%-al dráguld a villany ára, járulékemelés, Az éves infláció 3,9%-ról 8%-ra nőtt, kamatadó, 10%-kal csökkent a táppénz ... ... ... ...)
2013. júl. 18. 16:37
2/31 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez a rezsicsökkentés egy nagy demagógia. Amit megspórolunk, azt ellopják máshol. (És nem vagyok Együtt 2014-es)
4/31 compactegon válasza:
és? a fidesz meg elorozta a nyugdíjpénzeket, most meg verik a mellüket, hogy kiestünk a túlzott deficiteljárás alól. persze így újra fel lehet venni még több eu-s támogatást. érdekes...pont ők, akik mostanában annyira az eu ellen vannak. nevetséges. amúgy elárulom, nem vettem észre, hogy csökkent volna rezsi.
5/31 anonim válasza:
Mert a politikában bármit csinál az ellenfél az rossz, úgyhogy a jóról is be kell bizonyítani, hogy rossz. A párthívők meg bólogatni fognak minden agyafúrt magyarázatra. A válaszokból is láthatod.
6/31 acelsziv válasza:
Mert 1 5 rezsicsökkenést 5 % áremelés kísér más területen.
Tranzakciós adó, csekk adó, útadó mind rajtunk csattan végül. Ideadnak 10 Ft -ot és elvesznek 50 -et.
Ezt már csak jól kell propagálni és meg is ette a birka nép. Mehetnek jövőre szavazni.
7/31 anonim válasza:
Persze acelszivecske, mert ha elvesznek 50 forintot, és utána nem adnak semmit az jobb, mintha visszaadnak 10-et. Egy zseni vagy.
8/31 acelsziv válasza:
Legalább én vállalom a nevem. Te még ehhez is gyáva vagy. Amúgy honnan vetted abba a busz nyomta szláv fejedbe, hogy én bármelyik néphülyítő párttal is szimpatizálok?
És ez esetben milyen propagandáról beszélünk és kinek a javára? Látod látod? Viktor biztosan büszke magasan művelt pártkatonájára. :D :D :D :D
9/31 anonim válasza:
kedves kérdező!
de miért csak most? miért nem 2010 júniusában? és miért csak 10%? legyen 100%! sőt, ők fizessenek még! és miért csak a villany és gáz? legyen basszus minden ingyen!
10/31 Vadkan01 válasza:
Jót nevettem a "kemény" vitán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!