Miért mondja az Együtt 2014, hogy nem kell ide rezsicsökkentés?
a rezsicsökkentés tényleg jó dolog: jó kis propaganda, de ha neked nem tetszik, akkor a különbözetet befizetheted az államadósság-csökkentő alapba( ha még meg van)
talán azért mondják, hogy nem kell, mert egyrészt a nagy multik érdekeit képviselik, másrészt meg nem a rezsit kell csökkenteni, nem is növelni, ahogy a maszop tette, hanem a gazdaságot kéne lendületbe hozni, ami öszintén megvallva nem könnyű feladat, és ha sikerülne, akkor növekedne a fizetés, és akkor könnyebben ki tudnák( a nem emelkedő) rezsiköltségeket fizetni az emberek
az anonimitásról: itt nem az a lényeg, hogy kitesszük a valódi nevünket, hanem, hogy beazonosítható legyen, hogy korábban mit is mondtam, így a későbbiekben ha mondok egy többértelmi kijelentést, akkor, azok akik emlékeznek egy(több) korábbi hozzászólásomra, azok emlékezhetnek rá, hogy miket mondtam\írtam, vagy egyáltalán fogják tudni, hogy érdemes-e velem leállni vitázni, vagy én is csak egy ilyen megmondó-ember vagyok
Azért,mert a rezsicsökkentés az egy nagy átverés.Ha igaz lenne még akkor is lóf_sz lenne.Viszont hazugságra épül.Ami keveset adnak,azt más dolgokkal (adókkal) vissza is veszik szépen.
Az áfát csökkentsék inkább meg a béreket emeljék meg.
Kérdező: Mi volt a célod a kérdéssel?
1: Mások véleménye érdekelt?
2: Kampány a baloldal ellen?
3: Kampány a fidesz mellett?
Mert eddig a 2-3 teljesül a te hozzászólásaidból ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!