Nem kellene bevezetni, hogy akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, az fizesse nyugodtan a csökkentés nélküli összeget?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 10:12
1/31 anonim válasza:
Deee, viszont akkor az adóemeléseket se kelljen fizetnie, amiket bevezettek, és meglátjuk ki jár jobban.
2/31 A kérdező kommentje:
Hát pedig legyen elég, hogy csak a rezsicsökkentéssel ne kelljen számolni :).
2014. febr. 9. 10:28
3/31 anonim válasza:
Mert az adókat, nem emelték volna?
4/31 anonim válasza:
Ja viszont akkor azt is vezessük be hogy azok a fiseszes emelés előtti árat fizetik, mert akkor nem csak száz forintot jelentene havonta.
5/31 anonim válasza:
Ha visszaadod az én részemet a stadionokból, határon túliaknak járó olyan kedvezményekből, amikből egy kanyi fityinget nem lát a belföldi, Paks meg mondjuk a trafik-, gáz-, meg a franc se emlékszik milyen mutyik részét, akkor nyugodtan megtarthatod a rezsis viccedet.
Jóval a magyar átlag fölötti lakásban élek (lakópark, 90nm), pont nemrég jött az éves elszámoló, hogy nekem kb. egy heti rezsimet spórolta meg a mester 2013-ban. Kösz, ki lettem segítve.
6/31 anonim válasza:
Ezt már én is fel vetettem de nagy volt a csend. Biztos volt adó emelés is én nem vitatom , ha 30%-al olcsóbb lesz összeségében gáz víz stb akkor számoljátok már ki téli időszakban 70-ezer is lenne a gáz számlám ha azzal fűtenék csökkentve csak 49000 . 21000 havonta 5-6 hónapra annyi adóemelés nem volt
7/31 anonim válasza:
Stadionokról meg kár vitatkozni. Ha valaki szeret meccsre járni nem irigylem a körülmények miatt. Én egyszer voltam elég is volt az omladozó beton stb stb látványából. Kiábrándító volt.
8/31 anonim válasza:
Tök jóü akkor boldog lesz mind a 15 ember aki kijár a meccsekre. Ezért érdemes elszúrni ezermilliárdokat.
9/31 anonim válasza:
Jo ötlet! De akk azt is be kellene még vezetni, hogy aki nem szavazott OV-re annak legyen egy mutyi meg CÖF mentes normális ország normálisabb vezetéssel!
10/31 anonim válasza:
Én szívesen fizetem a magasabb díjat. Cserébe kérek 20%-os ÁFÁ-t, tranzakciósadó mentes utalást és pénzfelvételt, telecomadó mentes telefonálást, bankadó mentes bankszámlaköltségeket, adómentes minimálbért/adójóváírást, 2010-es összegű egészségbiztosítási járulékot, 280-as Eurót és mondjuk 350Ft/l benzint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!