Nem kellene bevezetni, hogy akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, az fizesse nyugodtan a csökkentés nélküli összeget?
már csóválják is a farkukat a gazdinak.
Akkor a ti gazdáitok mit kaptak,ha millióik vannak eltitkolt számlán,nokiás dobozban?
"Inkább fordítsuk meg a kérdést, és válaszolj rá, hogy a Fideszen kívül ki adott az elmúlt 24 évben bármit is!"
"Fideszen kívül ki adott"
Az állam nem tud adni. Az államnak mi adunk. Úgy hívják, adó. Az állam csak újra tudja osztani a mi pénzünket.
Ha azt differenciálás nélkül osztja újra, azt nem jól teszi. Pl a nekem adott néhány ezer forint havonta nem számít számomra semmit. Egy szegényebbnek adott pár ezres neki sokat számít. A felső tízezer havi soktízezres csökkentését meg nem szívesen fizetem én. Akinek mondjuk a medencéje vagy a garázsbeállója fűtésére kell az áram vagy a gáz, annak hibás döntés megadni ugyan azt a támogatást, amit már az én kis szintemen sem kellene.
Másrészt meg a gáz ugyan annyiba kerül akkor is, ha olcsóbban adják el nekünk. A különbséget fizeti valaki. Rajtunk kívül senki nem tudja ezt fizetni, csak mi, adózók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!