Nektek van ismerősötök aki kiment vagy tervezi hogy elmegy innen?
Van ismerősöm, aki kiment és olyan is van, hogy tervezi a távozást. Többek között én is.
"Ki marad, és mi lesz Magyarországgal, ha elmennek a fiatalok?"
Maradnak a birkák, az öregek, a cigányok, akik nem mernek lépni.
Engem pedig nem Magyarország izgat, hanem a magyar emberek. Azok pedig elég rosszul állnak, ha maradnak.
A legnagyobb marhaság elmenni itthonról, zéró diplomával, zéró tudással, ostobán. Tudod te, kedves kérdező milyen kis töredéke a felsőfokú műszaki végzettségű ember a magyar társadalomnak? Mondjuk minden háromszázadik ember rendelkezik kint életképes műszaki diplomával. Az összes többi meg a budit pucolja Londonban.
Hát ezért nem éri meg külföldözni.
Volt aki kiment, hogy van-e olyan aki tervezi azt nem tudom.
Olyanok is vannak akik nem tervezik mert ez-az ideköti őket.
Én is azért nem megyek többek között, egyelőre biztos.
ma 18:22
Csak csendben, józanul jegyezném meg: ha már a kormánypárt ellen akarsz uszítani, azt ne a bevallottan baloldali hetivilággazdaság.hu-ról linkelve tedd, mert az ottani adatok természetesen szándékosan tévesek. Így aki kicsit is képes gondolkodni, körberöhög a linkeddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!