Szegedi Csanád nem tervezi egy könyv megírását? Elolvasnád?
A Jobbik a Csanád ügyben végtelenül gerinctelen és álságos volt...
Csanád szintén gerinctelen és álságos volt!!
Max azért venném meg hogy mit írhat egy ilyen alak!
Csanádról kiderült, hogy hazudott, ill. hogy vesztegetni próbált. A Jobbikból kidobták emiatt mint macskát sżarni. A Jobbikban nincs helye politikusbűnözőknek.
Vajon más párt is megtette volna ezt a lépést hasonló esetben?
Kedves utolsó!
Azt írod, hogy "Mert azt tudjuk hogy "nem bűn" a zsidó vallásúak összeírását mert ezen vallás nemzetbiztonsági kockázatot jelent... "
Senki nem a vallásról beszéltek, ellenben az izraeli-magyar állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek...
Neked ajánlom az alábbi kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__372..
Pár perce tettem fel, még nem kaptam választ...
-ek (senki nem a vallásról beszélt)
Nem egy szövegkörnyezetből kiragadott és kiválóan félreértelmezett mondaton kéne lovagolni!
Hallgasd meg az egész beszédet, ill. a Jobbik korábbi és későbbi álláspontját a kérdésben!
6
Miért is jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot? Ráveszik Orbánt, hogy üzenjünk hadat Palesztinának? lol
Kedves utolsó:
Azt a kérdést már vagy 3-szor kiírták és aztán törölték és már ennyiszer válaszoltam is rá :))
Másrészről ajánlom neked a beszéd visszahallgatását ahol konkrétan azt mondja hogy "a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember vanaki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára"
Az hogy az Izraeli-palesztin konfliktus miatt sürgeti ezt még konkrétan a zsidókat akar összeírni ami egy vallás!!
Olyan sincs hogy én a keresztényeket akarom összeírni majd azzal magyarázkodom hogy csak a Vatikáni állampolgárokra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!