Párom Irakban van. Párotok/ismerősötök mennyi időre ment ki ill. mikor jöhet haza (véglegesen)? Tervezi bárki is hogy kimegy oda dolgozni?
Szia!
Nekem a párom katona,pilóta.
Volt már Iraqban volt Afganisztánban,hááát,tudod ezekben az országokban még visszalőnek...
Hogy civilként oda menjen bárki is dolgozni...azt mondja őrültség,senki nincs biztonságban,pláne a fehér férfiak,ill.nők.
Én úgy tudom,nem is nagyon mehetnek ilyen hadműveleti területekre civilek.
Nem tudom,ti hogy csöppentetek ilyen helyzetbe,de szerintünk elképzelhetetlen,én nagyon sok mindent tudok ám,amit civilek nem,halvány fogalmatok nincs róla,hogy mik történnek Iraqban....
Nem mesélem el,mert 1 nem lehet
2 szörnyű!
A párom mégegyszer megkérdezte most,hogy elvileg civilek komoly átvizsgálás után mehetnek háborús országokba,ti ezt hogy gondoljátok?????
Első vagyok!
Mit csinál Iraqban a párod,mit dolgozik?
Kedves előző kettő!
Nagyon édesek vagytok,igazán örülök nektek,talán irigykedtek,hogy ilyen isteni pasim van,aki mondjuk nem köműves,vagy megrögzött alkoholista hmmm???
Mi a fenének offoltok?
Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni,akkor mi a fenének szólogattok be?
Katonai angolban bizony q-val írják IRAKOT!
Na mindegy hülyékkel nem érdemes veszekedni.....
Kedves kérdező,hová tüntél?
Szia!
a nővérem párja is kint van Irakban....:(
Szia!
Én vagyok a pilóta feleség,és én vagyok akit ezek a dinnyék lehurrogtak!
Sejtettem,hogy párod is katona! :)
Végre egy sorstárs!
Üzenem a lehurrogóknak: Na mi van édeseim,akkor most ki mesél kamu sztorikat?????Ajánlom menjetek ki kicsit IRAQ ba jól besz@rnátok szerintem,kissé másképp válaszolgatnátok az embereknek mondjuk 2-3 év kemény terep után!
Kedves kérdező!
Nekem már 3 éve ingázik,de ugye ő repül itthon is van,szinte havonta hoznak ellátmányt,most is itthon van.
Repülés terv függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!