Párom Irakban van. Párotok/ismerősötök mennyi időre ment ki ill. mikor jöhet haza (véglegesen)? Tervezi bárki is hogy kimegy oda dolgozni?
Figyelt kérdés
Hasonló helyzetben lévők válaszait várom. Előre is köszönöm mindenkinek. :)2009. nov. 21. 17:20
11/21 anonim válasza:
Sajna most én is offolni jöttem, mert érdemben nem tudok hozzászólni, de nem tudtam magamban tartani, hogy én is borzalmasan nehezen viselném, ha a párom ilyen helyre kerülne, és kitudja meddig nem látnám, illetve... hát igen mindenki eltudja képzelni mik folyhatnak ott. Hihetetlenül félteném, nem is tudom hogy bírtok aludni. Elismerésem nektek, és kívánom hogy hamarosan, egyben és egészségesen térjenek haza a párjaitok!
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,rendes vagy. Ne is mondd! Állandóan görcsbe van a gyomrom,nagyon féltem. :S
2009. nov. 22. 11:34
13/21 anonim válasza:
Köszönjük szépen a bíztatást,lassan vége lesz az egész cécónak,politika majd eldönti,és akkor már nem kell vándor cigány életet élni a páromnak:))
14/21 A kérdező kommentje:
Őszinte legyek? Én se bánnám a dolgot! :)
2009. nov. 22. 14:40
15/21 A kérdező kommentje:
Lassan két hete nincsen róla hírem. :(
2009. nov. 22. 16:26
16/21 anonim válasza:
Szia! A férjem most jött vissza Irakból. 15 hónapig szolgált katonatisztként. Ezalatt egyszer volt eltávon, miután a babánk megszületett. Nem tervezek ott dolgozni, de egyébként a civileknek nagyon jól megfizetik a munkát, nekik sokkal több a szabadság is, mint a katonáknak. Meg tudlak érteni és kitartást kívánok! Ne aggódj, mert annál rosszabb, annál lassabban telik az idő.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Igyekszem,de nehéz... :S
2009. nov. 23. 07:06
18/21 anonim válasza:
Mennyi időre ment? Te dolgozol? Foglald le magad, nekem is úgy sikerült átvészelni.
19/21 A kérdező kommentje:
Kb 1,5-2 éve van még hátra. :( Esti suliba járok,mellette dolgozok.
2009. nov. 23. 09:11
20/21 anonim válasza:
Szia!
Van valami fejlemény? És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!