Ha a fidesz most azt mondja, hogy a baloldal paksi fejlesztés elleni tüntetése kampányfogás, akkor maga a fejlesztés az nem az?
Miért nem jutott eszébe a kormánynak ez 2 évvel ezelőtt? akkor nem volt még akkora üzlet, mint most? :D
Aláírás: egy NEM emeszpés, és NEM is fideszes állampolgár(még mielőtt valamelyik azt találja mondani itt, hogy én csak egy mszp-s birka lennék...)
Lehet, hogy kampányfogás, de igazuk van.
Semmilyen hatástanulmány nem készült, hogy az új erőmű milyen hatással lenne a környezetre? Elegendő lenne-e a Duna vize, a reaktorok hűtésére? Milyen hatással lenne a Dunára, az élővilágára és a környezetére a visszaengedett meleg víz? A felesleges energiát el tudnánk-e adni? Nyugaton inkább az alternatív energiákat fejlesztik. Az ottani nagy erőművek sem tudják eladni a felesleges áramot. Vagy csökkentik a kapacitásukat, ami drágítja az árat vagy leállnak.
Ezekről a témákról még tavaly tavasszal olvastam külföldi tanulmányokat.
Nálunk is kellett volna ilyen tanulmányokat végezni.
A hosszú távú eladósodás pedig nem éppen jó hír.
Csak a Fideszesek nem akarnak gondolkodni.
"az ingyenes pénzfelvételt is"
Ki miatt nőttek ezek a ktg drasztikusan? És az energia árak, a különadók.
Nézz vissza 2010-re. Bár tudom a fideszesek memórája csak egy évet képes benn tartani. De nézd meg, milyen árak voltak akkor és most. És ne felejtsd el a 15 új külöadót, és az áfa nővelést. Biztos ezt is a te érdekedben teszik. Szamár vagy, nem kicsi hanem nagy.
Nagy a világtalanság a fideszesek részéről....
Bankadó? Ingyen készpénzfelvétel?
Még fél hónappal ezelőtt a takarékszövetkezet beszélt le róla, mert bevallotta, hogy ők nem tudják máshogy megoldani ezt, csak ha emelik a számvezetési díjat. És a többi bank se tudja nagyon máshogy megoldani. Na meg ki keres vidéken nettó 150-et... hülye pesti vagy te is...
Jól jártunk, ugye? Hihetetlen mennyi hülye van ebben az országban.
Ja, aki nem fideszes, az csak bérkommentelő lehet :D Oltári.
Fidesz ellen szavazok, még nem döntöttem el kire:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!