Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak! Titeket nem...

Baloldaliak! Titeket nem zavar Gyurcsány jelenléte az összefogásban?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja világosan megmondták, hogy nem állnak össze vele, mégis megtették.

2014. febr. 2. 12:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Engem az zavar, hogy folyamatosan az Orbánt szapulják, hogy mekkora hatalommániás és a legfőbb programjuk kb annyi, hogy "Viktornak mennie kell" Ok, nem ellenzem, hogy Viktor menjen, na de hogy majd pont ők lesznek jobbak? Olyan ez mintha kivégzésre vinnének és megkérdeznék, hogy golyó általi halált választok vagy kerékbetörést. Egyik sem túl előnyös, de remélem értitek a hasonlatot :) A Viktor hatalommániájáról meg csak annyit, hogy ezek a balos gazemberek az ördöggel is lepaktálnának csak hogy megint hatalomra kerüljenek, szal ne ugasson a bagoly a verébnek, hogy nagy a feje. Egyikükre sem fogok szavazni az biztos!
2014. febr. 2. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem zavarja őket.

Gyurcsány liberális, a baloldaliaknak meg az kell, minél több liberalizmus, nemzeti dolgok betiltása,internacionalizmus, az egyik kisebbség szélsőséges támogatása és létszámának mesterséges növelése.

2014. febr. 2. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem zavar. Azért van ott, mert Orbán ki akarta nyírni, és fel akarta darabolni a baloldalt. Kénytelenek voltak összefogni, mert a Fidesz választási törvénye miatt másként semmi esélyük nem lenne. Titeket, jobboldaliakat sem zavarnak Orbán hazugságai ahhoz képest, amit ellenzékben művelt. Örülök annak, hogy ennyire be vagytok sózva Gyurcsánytól. Remekül szórakozok rajtatok.
2014. febr. 2. 13:13
 4/16 anonim ***** válasza:
48%

Engem nagyon zavar, ezért nem is fogok rájuk szavazni.

"Nem zavar. Azért van ott, mert Orbán ki akarta nyírni, és fel akarta darabolni a baloldalt. Kénytelenek voltak összefogni, mert a Fidesz választási törvénye miatt másként semmi esélyük nem lenne."

Orbán darabolta fel a baloldalt? :D Le kéne venni a szemellenzőt. Szerintem Gyurcsány és Bajnai lépett ki az MSZP-ből és csinált saját pártot, nem Orbán nyomta a fejükhöz a pisztolyt, hogy csinálják. És külön-külön azért nem lenne esélyük, mert Gyurcsány pártja el sem érné a bejutási küszöböt sőt még Bajnai sem biztos. Ez sem a Fidesz miatt van, a saját hibájuk.

2014. febr. 2. 13:49
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem akarom Orbánt védeni de ahhoz hogy a bal oldal szétszakadt semmi köze. Nem is kell hozzá segítség szépen szalámizzák saját magukat segítség nélkül is.
2014. febr. 2. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem zavar. Gyurcsány az egyik legdinamikusabb politikus.

Talán még orbánt is megszorongathatja.

2014. febr. 2. 14:05
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Engem az egész összefogás zavar ,Gyurcsánnal meg nélküle ,hisz összefogva nem adnak ki egyet.
2014. febr. 2. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:
48%

"Nem zavar. Azért van ott, mert Orbán ki akarta nyírni, és fel akarta darabolni a baloldalt. Kénytelenek voltak összefogni, mert a Fidesz választási törvénye miatt másként semmi esélyük nem lenne. Titeket, jobboldaliakat sem zavarnak Orbán hazugságai ahhoz képest, amit ellenzékben művelt. Örülök annak, hogy ennyire be vagytok sózva Gyurcsánytól. Remekül szórakozok rajtatok."

Mit hazudozol? Ezek szerint még az öszödi beszédet is a zórbán mondta szegény agyalágyult főnököd helyett?

Azért váltak szét mert nem bírták egymást, de most a hatalomba való visszakapaszkodásért képesek összeállni újra(milyen meglepő)!

És a vezéreidtől max. azért "vannak besózva" mert ott folytatnák ahol abbahagyták. :)

Én meg alapból nem hiszek a mostaniaknak sem. :)

2014. febr. 2. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem baloldaliként nem zavar. Ugyanis akkor sem szavaznék rájuk, ha nem lenne benne.
2014. febr. 2. 14:56
 10/16 Dick Esmen ***** válasza:
Engem zavar,mondjuk Meseházi se sokkal jobb.
2014. febr. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!