Gyurcsány megszüntetné a rovásírásos helységnévtáblákat. Egyetértetek ezzel? Ha igen, mégis miért zavar az, ha rovásírással is ott van, komolyan fel nem foghatom!
Figyelt kérdés
Már ez is zavarja az embereket? Kit bánt az a tábla ott, kit sért meg és miért?2014. jan. 23. 12:58
1/38 anonim válasza:
A Fidesz szerint megint? Meg vért is inna (a Fidesz szerint), csecsemővért!!!!
2/38 anonim válasza:
Nem tudja elolvasni, és ez módfelett zavarja. lárifári
3/38 anonim válasza:
látom komoly probléma ez neked: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__530..
5/38 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, hogy megszünnek-e. Elolvasni úgy sem tudom, ahogy a többség sem. Legfeljebb turisztikai látványosságnak jó.
6/38 anonim válasza:
" A Fidesz szerint megint? Meg vért is inna (a Fidesz szerint), csecsemővért!!!!"
Szerencsére a bolondot kamera is vette:
8/38 anonim válasza:
Én javaslom akkor írjuk fel ciril betűkkel is mert ezzel az erővel az is ősi magyar.
9/38 anonim válasza:
Még valami: ma még hányszor kérdezitek meg ugyanezt? A tököm ki van, amikor ugyanaz a kérdés kb. hatszor ott van egymás alatt.
10/38 A kérdező kommentje:
ja bocs... én csak most tettem fel először a kérdést. Sorry. csak tényleg nem értem a gondolkodásmódját, annak akit zavar egy tábla...
2014. jan. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!