Gyurcsány megszüntetné a rovásírásos helységnévtáblákat. Egyetértetek ezzel? Ha igen, mégis miért zavar az, ha rovásírással is ott van, komolyan fel nem foghatom!
22es
SZerinted azon a pár ezer Ft-on fog itt múlni az ország sorsa? Mellesleg azt az önkormányzatok intézik, hogy kint legyenek-e a táblák.
Tehát amit te nem értesz az már idiotizmus rögtön. Akkor ajánlom szedd le az angol/német üdvözlő üzeneteket is hátha nem tudsz angolul/németül.
Pont ezért mondtam, hogy nem sok értelme van az ilyen tábláknak. Sok embernek még az anyanyelvén is nehezére esik a szövegértés.
Nem én mondtam, hogy ne az én adómból fizessék, mert ez sok pénz. Ám ha valaki így gondolja, azt is megtudom érteni. Sok kicsi sokra megy, nem kell egy ilyen gazdasági helyzetben lévő országnak minden hülyeségre pazarolnia.
Az angolt és a németet pedig ne keverd már egy sehol nem használt nyelvvel. Nemhogy a magyar, de még a rovásírás sem nagyon ismert hazánkon kívül. Lehetne ennyi eszed. Ahogy már valaki említette: mi a fenének foglalja a helyet és terelje el a figyelmet egy érthetetlen írás? Főleg, ha még az ott lakók sem ragaszkodnak hozzá.
15.14
ez rendben, de ami már kint van, azt nem pénzkidobás leszedetni? :D
És helyette kitehetne héber betűs táblákat.Hajrá.
Az ellen merne valaki felháborodni?
27#
Iróniának szántam.
A rovásírásos táblák pedig magánpénzből vannak.
Gyurcsány utálja az ilyen nemzeti dolgokat és most nem a nemzeti dohányboltokra célzok, hanem úgy általában a nemzeti dolgokat.
Ennél már csak az jobb, amikor "én is cigány vagyok" táblával tüntetett, mert az egyik újságíró, ha nem is a legmegfelelőbb fogalmazással, de kimondta az igazságot.Az igazságot, amit az emberek nagy része is gondol.
15.50
ugye te itt nem Bayerre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!