Titeket nem zavar véletlen, hogy haldoklik ez az ország, nem tennétek valamit érte?
De, sipákolás helyett tanulok és dolgozok, és igyekszem a saját egzisztenciámat megteremteni, illetve a következő generációét.
Ördögöt akarsz még, mit tegyek??
az előbb leírtam, mit tennék, de valami true libsi kitöröltette...
szóval a fityiszre szavazok áprilisban, csakazértis!
Engem zavar, de nem tudok vele mit csinálni.
Ha hozzákezdene valaki a bűnösök felelősségre vonásának, akkor az összes magyar elkezdene nyekeregni, hiába sírtak addig azon, hogy miért ekkora a korrupció és a mutyizás mértéke.
Egyáltalán nem haldoklik az ország. Akik így gondolják szubjektíven látják a dolgot. Nekik valamiért rosszul megy és egyből az országpusztulását látják benne.
Nekem sem megy fényesen, de nem hiszem, hogy az ország haldoklik. Mindenhol válság van a világban, mindenhol rosszabb mint korábban volt.
De attól, ha valaki sok hitelt vett fel és beleesett a csapdába és mindenét elveszítette és külföldre kényszerült menni, attól csak az ő számára omlott össze minden a többinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!