Engem nem zavar, ha Fideszes nyer egy tenderen, mert az sem érint ha MSZP nyerne. Legalább építenek valamit. Naív vagyok?
Ahogy az első írta. Kiállító vagyok egy kiállításon. A lényeg az igen olcsón tudok adni jó dolgokat.
De a legtöbb így is sírni kezdet, miért 450 ft ez. "1000ft az nagyon drága". Máshol 1500 ft. Vagyis az embereknek nincs pénzük. De olyan nagyon nincs, hogy mikor a bolti árnál valamit 30-40% olcsóbban tud beszerezni, akkor el kezd abból is alkudni. Na ez a gáz, főleg karácsonykor.
Nem naiv vagy, hanem rettenetesen buta, tájékozatlan, agymosott és szolgalelkű.
Igen, nem indulsz a tenderen, mert annyira sem bírtál kiállni magadért, hogy legyen mivel indulnod. Nem érint? De, nagyon is érint. A te idődet veszik el.
A korrupció minden válfaja rontja a javak elosztásának a hatékonyságát és torzítja a piacot, ezáltal szépen gerjeszti önmagát és összeroppantja egy idő után a társadalmat, mint képződményt.
Nem véletlenül divat irtani az ilyesmit.
nem naiv, hanem nyalonc
ugyanis kifosztanak ember, és közbe beleröhögnek a pofádba
mszp-sek is loptak de a fideszes maffia gátlástalanabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!