Ha az MSZP is megérdemelt 8 évet, akkor a Fidesz is kapjon még 4 évet?
Kövessétek a példámat (Ezennel megalkotom a Gyakorikérdések Ellenállók Szövetségét: GYESZ - Üzenetünk: KI KELL MENNI!)
Így osszátok:
KI KELL MENNI! GYESZ
"Ha az MSZP is megérdemelt 8 évet, akkor a Fidesz is kapjon még 4 évet?"
Az MSZP tudod hol érdemelt volna meg 8 évet? A Csillag börtönben, rögtön a rendszerváltás után, csak valahogy elfelejtették elszámoltatni őket! A sok birka meg még 2x meg is választotta őket utána, ne csodálkozzunk hogy itt tartunk.
Diegoval egyetértek.
Kedves válaszolók!
Itt valami félreértés történt, mert ezt nem én állítom, hanem csak kérdezem! A másik, hogy lehet kritizálni a mostani Orbán-kormányt, de az első Orbán-kormány az egyik legjobb kormányunk volt, ez az én véleményem, még Medgyessi is elismerően nyilatkozott róla, tehát nem összekeverendő ez a kormány, az akkorival, mármint teljesítményben, és az sem elhanyagolható, hogy 8 évig más párt volt, azért nem mind1, hogy valaki egyben van 8 évet, vagy külön. Akkor ennyi erővel az MSZP 12 évet kormányzott, ami igaz, csak nem zsinórban.
Sajnálom, ha a kérdéssel bárkit is megbántottam, de én ezt már nem egy helyen hallottam...
A válaszokat köszönöm, adom a zöldeket!
"Diegoval egyetértek."
Köszi, bár nem az a nevem.
"SOHA TÖBBÉ FIDESZ!"
Igen, gondolom te és a hozzád hasonlók voltak, akik 4 éve is ugyanezt skandálták csak akkor még "MSZP" betűsor volt a "FIDESZ" helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!