Mi a véleményetek arról, hogy MO-on tulajdonképpen szabadságharc folyik, a nemzet szabadságáért küzdők és az uralkodód elnyomó elit (fidesz-mszp-kdnp stb) iletve az őket irányító érdekek között?
Figyelt kérdés
Én így látom. Szerintetek?2013. dec. 9. 11:31
1/7 anonim válasza:
Nincs új a Nap alatt.
Mondj egy kort, amikor ez nem volt igaz!
Esküszöm, fizetek egy sört.
2/7 anonim válasza:
Szerintem te szívtál valamit. Nincs itt semmilyen szabadságharc. Felülről irányítják a politikai elitet, akik teszik amit mondanak nekik, a nép meg néma csendben tűr. Ez szerintem semmilyen szempontból nem szabadságharc.
3/7 anonim válasza:
"a nemzet szabadságáért küzdők"
Konkrétan kikre gondolsz?
4/7 Dick Esmen válasza:
"Zrínyi vére mosta Bécset,
S senki bosszút nem állt;
Rákóczi küzdött hazánkért,
S töröknél lelt halált.
Páris ígért szabadságot,
Ti nem fogadtátok,
Járom rátok, gyáva népek,
S maradéktól átok."
Kölcsey
5/7 Joe Makepeace válasza:
Okádok a kormánytól, de legyünk igazságosak: szabadságharc mindíg valamilyen külföldi megszálló erő ellen mehet, például napjainkban mondhatni iraki részről "szabadságharcnak" az irakban lévő szunnita merényleteket az iraki csoportok részéről, a megszálló amerikaik ellen...
6/7 Joe Makepeace válasza:
* közepes erősségű példa volt részemről...
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor, mivel látom volt egy kis galiba:)
úgy mondom: szerintem a Jobbik azt a több évszázada folyó szabadságharcot képviseli, amit a Nyugatról irányított
erők ellen folyik. Én így látom. Semmiféle szélsőjobbot nem látok, ez egy mese. Habbal.
2013. dec. 10. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!