Miért hazudik ekkorát a baloldal a Felcsúti repülőtérről?
Miért hazudják a ballib médiában, hogy Felcsúton reptér épül? Valójában az eddig is ott volt mint idéglenes leszállópája a sportrepülőknek több éve, csak egy jogszabály változás miatt reptérré kellett nyilvánítani.
Besenyei Péter műrepülő világbajnokunk nyilatkozta, hogy az ővék a reptér és már több éve használták ideiglenes leszállóként, de engedélyeztetni kellet tavaly reptérré azt a mezőt amin leszállnak sprotrepülőikkel..
Ez egy sima füves terület amit csak lekaszálnak talán van rajta egy bódé is... És semmi nem épül rajta ilyen volt eddig is és ilyen is marad csak a minősítése változott.
Ez igazán nevettséges és undorító hazugság..
Kampány van.
Mond ez neked valakit? :) Megy a szokásos magyar sárdobálás és az "állítsuk be a másikat mocskosabbnak, mint amilyen én vagyok" nevű híres 4 évente megrendezendő verseny fináléja.
Talán azért hazudják, hogy reptér épül, mert reptér épül.
Meg szálloda is. (Az kell a stadionba látogató rengeteg szurkoló elszállásolásához.)
"Talán azért hazudják, hogy reptér épül, mert reptér épül."
Még egyszer mondom, ha nem olvastad volna, hogy nem épül és a fenti tanult kolléga linkjeiből is kiderül, hogy a Légügyi Hatóság cáfolta az engedély kiadását, továbbá ma nyilatkozta Besenyei, hogy az ő reptere lett engedélyeztetve és nem épül rajta semmi, mert nem kell, hogy épüljön neki meg így tökéletes..
Lovagolhatsz rajta, de ömlik a baloldali sajtóból hazugságként, egyébként a Portfólió fentebb egy másik cikkében már nem azt írja amit te belinkeltél..
Szxr, ha kiderül, hogy megvezettek mi?!
A ciános embernek meg annyi, hogy légy hű pártelnöködhöz inkább ajánd fel nekem a kötelet.. Vicces vagy, de attól még Te is csak egy hülyére vett Orbán fobiás vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!