Mit gondoltok, be fog jutni az LMP az új országgyűlésbe?
Az LMP be fog jutni, hiszen sokan nem akarnak a Gyurcsány féle összefogásra szavazni, jobboldali pártot nem támogatnának, és ez az egyetlen lehetséges alternatíva. Véleményem szerint a Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai összefogás nem éri el az egyesített listáknál a parlamenti bejutáshoz szükséges 10 %-ot és nem jut be a parlamentbe, így minden rájuk adott szavazat elveszik.
Nem hiszem, hogy épeszű ember olyanokra szavaz, aki ezt elmondta, és akiknek elmondta, és egy hajóban eveznek: http://www.youtube.com/watch?v=CwI9mt6LFvc
Nonszensznek tartom, hogy Gyurcsányt az élvonalba állító politikai tömörülés bejusson a parlamentbe.
Én nagyon remélem hogy igen! Egy szégyen hogy ebben az országban csak az MSZP és a Fidesz (meg persze az összes csatlós, leszármazott, stb pártjaik) létezik! De azt mondom én is minden országnak olyan a kormánya amit megérdemel. Úgy látszik egy LMP szintű, fiatal, racionális pártot nem érdemlünk.
sőt az ország szellemi szintjét nézve simán visszahoznák nekünk Gyurcsányt.
Mindezt mondom úgy h nem mindenben szimpatizálok az LMP-vel, sőt kicsit le is járatták magukat, de feltétlenül szükségesnek tartom h egy ilyen párt nagyobb szerepet kapjon a magyar politikában.
Talán majd lesz megint egy "LMP" párt aki nem áll be senki háta mögé, nem hagyja hogy Bajnai stb szétcsessze a pártot, és talán összír valami olyan demagóg maszlagot ami az emberek nagyrészéhez eljut, nem csak az 5%-nyi értelmiségnek. Mert valljuk be az emberek 80%-a gyökér és egy ilyen párt mint az LMP alapból halálra van ítélve, nekik ingyen BKV kell, meg reszicsökkentés, meg videóbotrány, meg egymás ócsárolása.
Az lmp szerintem politikai öngyilkosságot követett el magával szemben is, és avval a fogalommal szemben is hogy lehet más a politika.
Mert nem lehet, csak kiderül hogy rejtett libajnaisták voltak beépülve oda is, mert honnan lett volna pénzük ha nem onnan? Kiállnak evvel a nagyon súlyos ígérettel hogy szakítunk a 23 évvel, erre 2 év sem telt el és máris széttárták a lábaikat az elmúlt 23 évnek.
Ezek után milyen hitelessége van a pártnak?
Most ha jól tudom az egyik képviselőjük fog kilépni a politikából mert rájött hogy mégsem lehet más a politika, jól tette, gerinces embernek nem is való ez a tolvajszakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!