Mit gondoltok lehet esély jövőre leváltani a mostani kormányt? Azon gondolkodom, ha ezek maradnak elhagyom az országot.
Kiket akarsz a helyükre tenni?
Meg egyébként is, ha más jut a helyükre akkor sem lesz 2 hét alatt "rend".
A leváltás teljességgel lehetetlen, szerintem még a 2/3-ot is újra megszerzik és folytatják a diktatúraépítést.
Sajnos a Fidesz kampányköltségvetése a legnagyobb, sőt még a választásirendszer is nekik kedvez.
Kit akarsz helyettük?
Az összes többi is ilyen.
Én a helyedben akkor is lelépnék, ha nem ők győznének. Nem a Fidesszel van baj, hanem az egész országgal.
Tényleg nem lesz nagy különbség, hiszen ha a pártok tényleg mások lennének a Fidesz már betiltotta volna őket... meg az előzőek is a Fideszt. Hagyd el, jobb életed itt úgysem lesz, aztán ha majd teljesen kizsákmányolták az országot, vagy csak túl kevés lesz a jövedelem (nekik) akkor már a többi országot fogják gyarmatosítani.
Érdekes, itt gyakorin a kb az emberek 90%-a így áll hozzá: Én a Jobbikra szavazok, de a Fidesz fog nyerni.
A média valóban manipulálva van, de tényleg sokan szídják őket, az én munkahelyemen is sokan vannak úgy vele hogy már alig várják a választásokat hogy végre leválthassák a kormányt, de erre sajnos kicsi az esély mert ezzel a rezsicsökkentéses dologgal a sok buta embert meg a nem butát is akik nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak ezzel már megvették a szavazatukat mert a csekken írják hogy ezzel mennyit spóroltak, de azt nem veszik számításba hogy más drágább lett miatta élelmiszer, benzin, gyakorlatilag ugyanoda kerültek mint eddig voltak és nem lesz több kajájuk sem mert azt az árat rádobják másra, csak sajnos sokan nem fogják ezt fel ez itt a gond!
néhány kollégámnak is magyaráztam már mindenki azt mondja hogy ez így jó ahogy van mert sokan dolgoznak pedig sokan közmunkások csak akikre úgy erőltetik rá és ezzel jobbak a statisztikák, ezzel veszik meg a szavazatokat! Pedig itt pénzrablás folyik amit még nem fejeztek be. És ezért tesznek most jó sok dolgot hogy még legalább 4 évre biztosítsák maguknak a teret hogy még több pénzt húzzanak ki a szegényebb emberekből hogy ők és a gazdag haverjaik jól járhassanak. Pedig sokan szídják a kormányt de sokan még mindig beveszik a süket dumájukat ez a baj!
Tehát nem biztos hogy le leszek váltva sajnos, bár esélyes hogy szoros lesz a szavazás főleg hogy a baloldal most összefogott, de a 2/3 már biztos hogy nem lesz meg nekik, csak itt lesz majd a gond hogy megint 4 évig nem fog előrehaladni az ország sorsa mert ha a baloldal kitalál valamit a fidesz lenyomja őket, ha a fidesz talál ki valami okosságot amit a 4 év alatt kb 3 szor ha megtették mert azért van amibe egyet kell értsek velük főleg a büntető jogban de akkor egymást nyomnák le mint 2010 előtt mert akkor is ez volt főleg a Bajnai kormány idején mert oké MSZP volt hatalmon de Bajnainak még volt esze hogy jó dolgokat csinálhatott volna és valljuk be jól kezelte a válságot, igaz nem lett jobb mert erre legalább másfél év azért kellett volna hogy legyen valami változás.
De ami itt megy az már maga a pokol.
Én is már annak örülök hogy van munkám, és nem kényszerültem közmunkára, a jövőmet sehogy nem tudom elképzelni a továbbtanulásom is rendesen befolyásolta mert nem tudtam dönteni minek tanuljak hogy minek lenne érdemes. És sokan vannak így ezzel hogy nem tudják mihez kezdjenek magukkal a jövőben.
Én is már erősen fontolgatom hogy megyek Nyugat felé, mert itt Közép-Magyarországon még úgy ahogy jó a helyzet, de Győr-Sopron térségében mégjobb mert innen egy haverom fél éve már elment Győrbe dolgozni és mondta hogy ott 1 hónap alatt talált munkát, itt meg több mint 10 hónapig volt munkanélküli, pedig itt is vannak munkahelyek csak mellette sok munkanélküli is akik már tapasztaltabbak és azokat veszik fel inkább. Velem is ez volt a gond én is ezért nem tudtam sokáig elhelyezkedni.
De én is már nagyon fontolgatom hogy ami van pénzecském abból befizetek egy nyelvtanfolyamra, kitanulom az angolt vagy a németet normálisan hogy megtudjak kint szólalni aztán kalap, kabát és itt sem vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!