Tudnál igazán szerelmes lenni, ha politikailag nem azonos a véleményetek?
szóval egyik fekete a másik fehér? lehet kizárni a hálószobából?
van már tapasztalatok , ebben a kérdésben?
A nők 70-80-90%-ban
a, alárendelik magukat a férfi politikai véleményének - ergo arra szavaznak választáskor, amire a férfi
b, tojnak magasról az egész politikára
26 éves vagyok, 10+ barátnőm vagy szexnél komolyabb nővel való kapcsolatom volt és közülük egyikkel sem lehetett a politikáról beszélni. Sz.artak rá magasról, esetleg 1-2 alkalommal azt nézték hogy nekik milyen hasznuk lenne 1-1 párt hatalomra jutásából (ha tanár, akkor emelnék a tanári fizetéseket, meg ilyenek), de még ez is ritka. Nem véletlenül most is férfi a politikusok 80-90%-a. A nők többsége tojik rá magasról.
utolsó, én elhiszem, hogy a tapasztalataid igazak. Csak annyit tennék hozzá: társaság kérdése.
minden attól függ, milyen szinten tárgyalják ezt. Van az a szint, ahol kiválóan meg lehet az ilyesmit beszélni. És vannak olyanok, akik e kettőt el tudják választani. Ki ilyen, ki olyan okból. Vagyis a válasz: teljes mértékben lehetséges ez a szituáció, vannak elég sokan benne, bár valószínű, hogy jelentős kisebbséget alkotnak.
Pontosan, én is valami ilyesmire akartam kilyukadni.
Össztársadalmi szinten maximum a nők 30-20-10%-át érdekli a politika úgy, mint a férfiak 70-80-90%-át.
Nyilván vannak olyan közösségek, társadalmi csoportok, ahol magasabb a nők politika iránti érdeklődése - egyetemet végzettek között, budapestiek között például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!