Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen beállítottságú vagyok...

Milyen beállítottságú vagyok én politikailag?

Figyelt kérdés

Szóval mondom mi jellemző rám: Nem túlzottan eseménykedvelő, az ünnepélyes, megemlékezéses eseményeken inkább csak jobb túl lenni mint valóban átérezni és mélyen érezni a 200-500 évvel ez előtti eseményeket. De nemzeti érzelmű! Pénz, ami nagyon fontos. Pénzorientált? Úgy hívják? Az embereknek rengeteg lehetőséget zúdítani a nyakukba és a legjobb felé terelés. Nem akarnék Nagy-Magyarországot. Nem írom le most miért, csak annyi: így erősebb az egység, kis helyen. ( Pl Svájc) És mondom minden a pénz, az anyagiak, az új beruházások, az innováció, az üzlet. Mindenből a legújabbat. legmodernebbet. A környezet védelme is fontos, de csak közepes mértékben. Erre is lenne magyarázat, csak hosszú.

Mondom ezt most úgy mint mondjuk egy politikus. Milyen beállítottságúra gondoltok ezek alapján? Jobb, bal, konzervatív stb...? segítsetek, mert nem tudom eldönteni.

2013. nov. 8. 05:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem: polgári liberális
2013. nov. 8. 06:52
 2/8 anonim ***** válasza:
libsi vagy
2013. nov. 8. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Ennyiből még nem lehet kideríteni.

Mik az álláspontjaid a következőkről?

-Eu csatlakozás , európai integráció

-cigánykérdés

-melegházasság

-multikulturalizmus

Bár, ha jósolnom kellene, akkor libsi leszel.

2013. nov. 8. 10:03
 4/8 kovpet ***** válasza:
Szerintem leginkább: gyerek vagy.
2013. nov. 8. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha majd lesz politikai beállítottságod, akkor tudni fogsz róla. Ha még nincs ilyen, akkor még fiatal vagy. De majd lesz, hidd el.

A leírtak alapján LMP-snek tűnsz nekem leginkább.

2013. nov. 8. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy a Jobbikkal szimpaizálok mégis.. De nem teljes mértékben, mert a fele programjukkal nem értek egyet. Hát gyerek vagyok..23 éves, kinek mi a gyerek.

De hogy 5-ből 5 azt mondja hogy liberális, abban is lehet valami. Könnyen lehet. Nem tudom. A valós, reális, mai világban élek. Azt hiszem.

2013. nov. 10. 08:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Cigánykérdés? nem tolerálnám...szóval ezért sem lehetek teljesen libsi.
2013. nov. 10. 08:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Melegeket szintén nem. Ha tehetném eljárnék durván. De tényleg.
2013. nov. 10. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!