Tudnál igazán szerelmes lenni, ha politikailag nem azonos a véleményetek?
szóval egyik fekete a másik fehér? lehet kizárni a hálószobából?
van már tapasztalatok , ebben a kérdésben?

Ismertem egy párt akik együtt mentek szavazni, az egyik MSZP, a másik Fidesz meggyőződésű volt totálisan!
Mondtam is nekik: Hát ennek meg mi értelme, ha úgyis egymás "ellen" szavaztatok? Semlegesítettétek egymás szavazatát..?
Inkább el se mentetek volna?
Jót röhögtek, és hazamentek.
Szerintem jót is szexeltek utána....
(..) és röhögtek az egészen (remélem)

Én szélsőjobboldali vagyok és nő.Volt már liberális barátom, több is.
Persze, engem ne olyan bakancsos micsodának képzeljetek el, normálisan öltözködöm.
Egyik kapcsolat sem volt hosszú életű.Ahogy telt az idő egyre inkább kiütköztek az ideológiabeli, világnézetbeli különbségek, egyre nehezebb volt távol maradni ezektől a dolgoktól.
Ők utálják az olyanokat, mint én, én pedig az olyanokat utálom, mint ők.Lehet eleinte takargatni, elfedni, nem beszélni róla, de egy kapcsolatban előbb utóbb kiütközik az ilyen és nem lesz happy end a vége.

"Hogyan tudtál összejönni vele, tán a politikai nézetkülönbségek indította vita hozott össze titeket?"
Ezt nekem írtad?
Nem, semmi ilyesmi.
Építésznek tanulok és ott ismerkedtem meg vele.Mindig is úgy gondoltam, hogy azért jár iskolába az ember, hogy tanuljon és ne politizáljon, meg ne az ideológiákat vitassa meg.
A politikai viták során egyikünk sem tudta meggyőzni a másikat, ezért nem is nagyon erőltettük az ilyesmiket.

22.03
hmm. ezt már nem először olvasom. szóról szóra ugyanígy...
soha! nincs! kerek-egész summa!
(részemről soha nem vonzodnék egy 'balcsecsből' táplált egyedhez)

Most ez nem teljesen egyértelmű...
Pl megértem, hogy olyan világnézetbeli különbséget nem nagyon lehet áthidalni, mint az a szélsőjobbos lány és a liberális exe. Ez egyszerűen túl sok, mert tényleg mindent máshogy látnak és ez a mindennapokban is előjön.
Ezzel szemben nem értem a végletekig fajuló pártvitákat. Szerintem ma magyarországon nincs olyan párt, amiért megérné nekimenni egymásnak.
Én pl szerintem nem tudnék senkivel sem együtt lenni aki szélsőséges nézeteket vall, mert egyik oldal szélsőségeit sem tartom jó megoldásnak. Ellenben az nem zavarna, ha párom máshova tenné az x-et, mert mint mondtam, a jelenlegi magyarországi felhozatalon nem vagyok hajlandó vitázni, egyértelműen mind csak a saját zsebét akarja tömni, innentől kezdve mindegy, hogy ehhez átnevezik a moszkva teret, vagy internacionálét énekelnek parasztvakítás gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!