Tudnál igazán szerelmes lenni, ha politikailag nem azonos a véleményetek?
szóval egyik fekete a másik fehér? lehet kizárni a hálószobából?
van már tapasztalatok , ebben a kérdésben?
Én Fideszes vagyok, párom DK-s. :)
Néha jókat vitatkozunk, de nem volt ebből még komolyabb probléma. Kezdetben próbáltam meggyőzni, hogy ne támogassa a bukott baloldalt, de feladtam és jobb is így. Jól megvagyunk a politikai nézetkülönbségeinkkel együtt, bár mi mindketten férfiak vagyunk, ha ez számít.
27/F és 29/F (meleg)
"Jobbik-MSZP pedig pont összeillik, mindkettő cigányorbánozik, polgárpukkaszt és elvárja, hogy a proli seggét nyalja az állam a semmiért."
Az MSZP-Fidesz is pont összeillik. Mindkettő ezermilliárdokat tüntet el a haverok segítségével, folyamatosan adót emelnek és látszatintézkedésekkel próbálnak maguknak híveket szerezni, a sok birka pedig hisz nekik.
Tisztára ugyan az a kettő.
Valószínűleg a Jobbik is ilyen lenne, bár azt nem lehet tudni, mert még nem voltak kormányon...
Simán!
Maximum ostobának nézem E téren...de ettől még(...)
Nem. De az egyik nem következik a másikból. Mind a két tulajdonság egy harmadikból következik. Ez a harmadik pedig a világszemlélet, alapvető életfelfogás.
Nem azért nem fog működni egy Fideszes és egy Mszp-s között a kapcsolat, mert az egyik Fideszes, a másik Mszp, hanem azért, AMIÉRT az egyik Fideszes, a másik Mszp-s. Más értékrendszer, más szellemiség.
Simán összejött, két intelligens ember a politikai nézetkülönbséget el tudja választani a politikai/vallási szimpátiát a többi érzésétől.
Ha ez megvan semmi akadálya sincsen.
Sok marhaság!
Az egyik politika a másik szex, vagy párkapcsolat...
Nem kell bevinni az ágyba sem a munkát, sem a politikai nézetünket.
Persze akik ezt nem tudják, azoknál nem ez a probléma gyökere. -csak indok-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!