Miért mondják a Jobbikot "náci" pártnak? Pár hazafi már náci lenne?
Pár nácit játszó hülye gyerek miatt ne nácizzátok már le az egyetlen pártot akik mernének tenni az ellen hogy ne rettegve menjek iskolába
mert így van! félve kell mennem iskolába mert a sok ostoba az egyetlen Magyar pártot "náci"nak tartja
Hazaáruló aki nem ismeri el, hogy ellopták az országunk!
74% tegnap 20:50
Csendőrséget? Minek, te szerencsétlen? A rendőrségnek kellene végre visszaadni a jogait a bűnözőkkel szemben, vissza kéne hozni az utoljára a hetvenes évek végén használt elgondolást, mely szerint: "aki a rendőrre kezet emel, annak el kell törni a kezét". Ennyi. Vissza kell adnunk a rendőrségnek az eszközeit a bűnüldözéshez, hogy ne attól kelljen félnie a közegnek, hogy mennyi évre meszelik el, ha véletlenül halálosan megsebesíti a felé rohanó késes romát, hanem csinálhassa a dolgát, védjen meg engem, téged, a polgárt.
Ehhez pedig nem csendőrség kell, meg elmebeteg Jobbik, hanem normális törvények, normális, ésszerű és életszerű jogi háttér.
"bentlakásos iskolákkal, ahol olyan gyerekeket próbálnának, "jó útra terelni", akiknek a környezetük miatt nem sok esèlye van kitörni."
Ez volt a második része a kommentednek, ebbe nem is kötöttem bele, mert nem lehet belekötni. Nade az első felében olyan butaságot állítottál, hogy nem hagyhattam szó nélkül. És le is írom mégegyszer, csak hogy terjesszem az igét: nem csendőrség kell, hanem a rendőrtörvény drasztikus megújítása, például a mélyliberális USA alapján, amiről jó példát vehetnénk e téren.
20.33
de nem azt állította, hogy ez a tuti, és szerinte ezt kéne, hanem hogy a Jobbik ezt mondja.
Hehe, ez jó.... :)
Akkor innentől kezdve én leírok valamit, és odaírom mellé: "de én nem gondolom így szükségszerűen, légy szíves, találd ki, hol is az álláspontom a kérdésben"
Így egyszerű is lenne az élet...
21.09
de ha az kérdés, hogy a Jobbik mit gondol róla, ő meg leírja, majd odaírja, hogy szerinte nem biztos, hogy ez a jó megoldás... akkor te mit nem értesz? :D
"akkor te mit nem értesz? :D" Most már mindent értek D:
Hagyjuk már abba ezt a hülyeséget, kezd unalmas lenni így este 10 fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!