Miért mondják a Jobbikot "náci" pártnak? Pár hazafi már náci lenne?
Pár nácit játszó hülye gyerek miatt ne nácizzátok már le az egyetlen pártot akik mernének tenni az ellen hogy ne rettegve menjek iskolába
mert így van! félve kell mennem iskolába mert a sok ostoba az egyetlen Magyar pártot "náci"nak tartja
Hazaáruló aki nem ismeri el, hogy ellopták az országunk!
Tényleg nem nácik.
Azok legalább nem akarták a török "testvérekkel" elárasztani Európát.
igazából szinte soha nem látok itt olyan kérdést, ami önkényesen csak nácizna.
ellenben tucat szám van naponta kérdés izraelről, amit nem zsidó tesz fel, cigányokról, amit egy igazán magyar ír ki, vagy jobbikostól a hazaárulókról. persze egyik sem igazán kérdés, inkább kinyilatkoztatás.
mondjuk nem értem miért mégy rettegve iskolába... rajtad látszik az, hogy melyik pártra szavazol? az mégis hogy? és kik szoktak fenyegetni a libsi csőcselék bevár a suli előtt?
Nem látszik rajtam melyik pártra szavazok
csak nálunk a cigányok kötekednek mindenkivel aki kevesebben van tőlük
a "félve" szöveggel kicsit túloztam mert igazából gyúrni járok meg tudom őket verni ha 5 en vannak is
"félve kell mennem iskolába mert a sok ostoba az egyetlen Magyar pártot "náci"nak tartja "
na várjál. szóval a cigányok azért támadnak meg téged, mert a sok ostoba a Jobbikot nácinak tartja, habár rajtad egyáltalán nem látszódik, hogy a Jobbikhoz bármi közöd lenne, és te e miatt félve jársz iskolába, de valójában nem is félsz, mert kemény gyerek vagy?
jól értettem?
Úgy értettem "mert a sok ostoba az egyetlen Magyar pártot "náci"nak tartja "
ezért nem szavaznak rájuk
és ezért nem tudnak eleget tenni hogy a sok cigánynak ne legyen bátorsága kötekedni minden gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!