Miért mondják a Jobbikot "náci" pártnak? Pár hazafi már náci lenne?
Pár nácit játszó hülye gyerek miatt ne nácizzátok már le az egyetlen pártot akik mernének tenni az ellen hogy ne rettegve menjek iskolába
mert így van! félve kell mennem iskolába mert a sok ostoba az egyetlen Magyar pártot "náci"nak tartja
Hazaáruló aki nem ismeri el, hogy ellopták az országunk!
Tetro:
Például a csendőrség felállításával, bentlakásos iskolákkal, ahol olyan gyerekeket próbálnának, "jó útra terelni", akiknek a környezetük miatt nem sok esèlye van kitörni. És itt nem csak a cigányokról van szó, ezt Vona többször is mondta. Persze a média ugyanazt fújja állandóan.
Persze nem biztos hogy ez megoldás lenne, de a Jobbik legalább foglalkozik a kérdéssel, nem úgy mint a Fidesz-MSZP, akik csak a cimbik zsebeit akarják megtömni.
javítom
verekedést provokálnak
"adj pénz mert ha nem szét leszel verve fa**zopó"
volt ettől durvább szöveg is, pénz sosem kaptak mert elfutottunk
20.50
miben különbözne a csendőrség a rendőrségtől? ezt most nem tényleg nem kötekedésből kérdezem, de nem igazán értem minek kellene még karhatalmi szervet fenntartani. miért nem tudja ezt a feladatot a rendőrség ellátni?
a bentlakásos iskolák miből, hogyan, hol és kinek? kötelező lenne? kiknek? és aki nem akar beköltözni?
20.51
Szóval a verekedést büntetné a Jobbik. Azt jelenleg is büntetik.
20:55 le kell hangoljalak
nem eléggé és nem mindig
20.58
mivel büntetne a Jobbik egy utcai verekedést? hogyan oldaná meg, hogy mindig minden ilyen cselekmény meg legyen büntetve? minden sarkon állna egy rendőr?
azzal hogy a büntetéstől való félelem miatt nem tennék meg
de ők megígérték
inettől kezdve legyen az ő dolguk
21.03
miféle büntetés az, ami miatt a falu végén a határba majd nem fognak neked beszólni?
szóval azt nem tudjuk, hogy a Jobbik hogyan oldaná ezt meg, de megígérte, ezért kellene őt megszavaznunk? azt ugye látod, hogy ennyi erővel ingyen sört is ígérhetne?
Nem értem, hogy szeritetek miért verne meg a rendőr-csendőr ok nélkül? Minek még egy karhatalmi szerv? Talán tőlük kérdezd meg, nem vagyok Jobbik tag.
Kérdezted milyen megoldásokat kínál, én erre válaszoltam, írtam is a végén, hogy nem biztos jó megoldások. Az adód meg annyi felesleges dologra megy el, biztos lehetne arra pénzt találni.
De szerinted tetro, jobb ha szőnyeg alá söpörjük a problèmáz? Itt Gyöngyősön van egy szakmunkás iskola, ahová főleg cigány diákok járnak, de nagy részük be se jár, otthagyja egy idő után. Aztán szakma nélkül maradnak ès később csodálkoznak, hogy nem kapnak állást, max közmunkásként vagy feketén dolgozhatnak, szerencsès esetben kapnak bejelentett állást, de tudod hogy szakma nélkül nagyon nehéz a mai világban. És nem igaz, hogy a cigànynak esélye sincs, mert vannak ismeròseim, gyerekkori barátom is, aki normális cigány családba született, leérettségizett, normális szakmája van, rendes állása. Csak belenevelték már sokukba, hogy ők hátrányos helyzetűek és esélyük sincs kitörni. És a gengszter kormányok folyamatosan szőnyeg alá söprik. A Jobbiknak lehet nem lesz jó megoldása, de én inkább tennék vele egy pröbát, mint a fidesz-mszpre szavazzak és továbbra is csak homokba dugjam a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!