Miért zavar sok embert Magyarországon, hogy a határontúliak kettős állampolgárságot kaptak, meg mellé szavazati jogot?
Valahol megértem, hogy sokan úgy gondolják, hogy azok ne szavazzanak, akik nem itt élnek. Viszont:
1. A Fideszt, aki ezt megadta, nem a határontúliak szavazták meg 4 éve.
2. Nem a határontúliak kérték a szavazati jogot.
3. A határontúliakat is érinti az, hogy milyen itt a politika.
"másrészt azt sem, hogy miért hiszik, hogy rossz irányba befolyásolnák azt!"
Azért, mert a Fityeszre fogtok szavazni és nekünk elég volt belőle ez a 4 év. Mondjuk ha másra szavaztok, akkor sem lesz jobb a helyzet Magyarországon, szóval abban igazad van, hogy tökre mindegy...
"Kb. 5 éve itt tanulok Magyarországon, és közel sem olyan rossz itt a helyzet, mint amennyire sírtok!"
Tipikus rizsa, amit csak azok nyomatnak, akik a Fidesz mellett akarnak szavazni. Igen, van egy olyan gazdag réteg, aki gyakran jár a plázába, a bevásárlóközpontot meg jó hogy tömve látod, amikor emberek milliói vásárolnak ott maguknak. Azért, mert valaki szegény, még vesz magának ennivalót - jobb esetben.
De eljöhetnél mondjuk ide, a keleti régióba. Na itt már tényleg nagy a nyomor.
"másrészt azt sem, hogy miért hiszik, hogy rossz irányba befolyásolnák azt!"
Egyetlen szavazaton is múlhat az, hogy ki nyer. Én is kettős állampolgár vagyok, de mivel Magyarorzágon élek, ezért nem szólok bele a másik ország életébe. Pofátlanságnak tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!