Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azoknak, akik nem szeretik a...

Azoknak, akik nem szeretik a cigányokat, a viselkedésükkel van probléma vagy abban az esetben sem akarnák őket az országban látni, ha a magaviseletükkel amúgy nem lenne probléma?

Figyelt kérdés

Ez egy felmérés akar lenni. Mindenki írja le a saját véleményét és hogy a környezetében mit tapasztal ebben az ügyben.

Ha másképp akarnék fogalmazni, arra lennék kíváncsi, hogy az emberek valóban rasszisták-e és a külső jellemzőik miatt sem szeretik a cigányokat, vagy csak a kultúrájuk miatt.

2014. jan. 5. 20:03
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ha nem lennének olyanok mint amiket itt elmondtak a többiek,akkor nem lenne cigány kérdés,de ilyenek mindig is ilyenek voltak és ilyenek is maradnak,sehol a világon nem tudták még őket beintegrálni egyetlen egy normális társadalomba sem.Azok a cigányok akik ki mentek pl.Kanadába ott is ugyan azt csinálták mint itthon loptak csaltak bűnöztek,sehol nem kellenek,mert hova kell tolvaj gyilkos bűnöző csavargó ingyenélő,sehova! Hogy miért ilyenek?ez egy több száz éves rejtély,talán a genetika játéka,ki tudja.
2014. jan. 8. 22:03
 52/59 anonim ***** válasza:
48%

Engem alapból sem érdekelnek, nem gondolok róluk semmit, ahogy semmilyen más emberről sem, amíg meg nem ismerem az illetőt és meg nem tudom, milyen ember. Lehet, hogy a cigányok általánosságban olyanok, amilyennek mondják őket, de amíg a gyerekemet a fehér iskolatársa zaklatja, fenyegeti rendszeresen az iskolában, hozzánk pedig fehér emberek törtek be kétszer is, addig nem fogom a sötétebb (sem másmilyen) bőrszínhez kapcsolni a bűnözés fogalmát és nem ez alapján fogok ítélkezni mások felett.

A hagyományos cigány kultúrát, népviseletet, táncot, zenét egyébként kifejezetten szeretem, ahogy a régi magyar néphagyományokat is.

2014. jan. 9. 15:15
 53/59 anonim válasza:
61%
én sajnos olyan helyen élek,ahol nagyon sok van belőlük. azokkal, akik dolgoznak, nem inzultálnak másokat-semmi bajom sincs. egyedül az ingyenélő, "csináljunk sok gyereket mert az sok segély" cigányokkal van problémám, akik lopnak, kirabolnak. undorítónak tartom, hogy 5-6-an vesznek körül egy embert, úgy rabolják ki. félelmetesen műveletlenek, alpári a viselkedésük. ha nem tapasztalat lenne,hogy mit meg nem engednek maguknak, nem így gondolnám. alapjáraton nem vagyok rasszista, de ezt a fajta cigányt gyűlölöm.
2014. jan. 12. 13:34
 54/59 anonim ***** válasza:
43%
43-asnak teljesen igaza van.Én még mindig azt vallom hogy halott cigány a jó cigány!
2014. febr. 11. 17:48
 55/59 anonim ***** válasza:
44%
Jó, jó h valaki utálja őket de mivan a félcigány-félmagyarokkal akiknek azért nem is barna a bőrük normálisak és kultúráltak dolgoznak?? Azokkal nincsen baj? És az olyanokkal akik cigányok és normálisak? Ritka az ilyen cigány de vannak ilyenek..
2014. ápr. 22. 12:51
 56/59 anonim ***** válasza:
Amugy 53/55-sel egyet értek amugy teljesen igaza van.
2014. ápr. 22. 12:52
 57/59 anonim ***** válasza:
vagy 53/56 asszem mindig elnézem a számot bocsii
2014. ápr. 22. 12:53
 58/59 anonim ***** válasza:
24%

Én itthon nagyon sok négert, kínait, vietnámit látok, és semmi problémám nincs velük. Miért is lenne? Csak mert más a bőrszínük és az etnikumuk, mint nekem?

A tipikus problémás cigányokat - kb 97 %-át az egész cigányságnak- viszont én is rühellem. Természetesen nem a bőrszínük és az etnikumuk, hanem az elborzasztó, gigantikus primitívségük, az undorító, senkit és semmit nem tisztelő bűnöző életmódjuk, az agresszív, sunyi, gonosz természetük miatt.

Jól írták előttem: Egyszerűen nem illenek egy civilizált, kulturált társadalomba, nem közénk valóak.

Integráció? Iszonyat sok kidobott pénz, abszolút semmi eredmény. Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ez nem tök egyoldalú lenne a részünkről, hanem ők is beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának, és nem csak mi akarnánk ezt velük kapcsolatban. De hát ez nekik eszük ágában sincs, ezek csak azt nézik, hogy a velük való jóindulattal hogy tudnak a lehető legpofátlanabbul visszaélni. Pozitív változás soha még csak nyomokban sem volt velük sehol. Ez már több évszázad óta így van, és ezután sem lesz másképp. És ez nemcsak a mi országunkban van így, az egész világon mindenütt súlyos problémát jelent a cigányság.

Talán az emberek jogosan "nem szeretik a cigányokat" , hisz Magyarországon nem cigánybűnözés van, hanem cigányterror. Sokan többek között ezért menekülnek el innen külföldre úgy, ahogy tudnak. És mivel a normális cigányokat nagyítóval kell keresni, hát mi csodálkozni való van azon, hogy emberek már általánosítanak?

Ha rajtam múlna, az összes problémás cigányt kitelepíteném innen, mondjuk Szomáliába.

2014. máj. 10. 00:03
 59/59 anonim ***** válasza:

magamba néztem. Valahogy belém nevelődött, hogy az ilyen félbarna, (réti néger) színű emberek gyanúsak, sajnos.

A feketéket általában szeretem viszont, talán, mert belőlük kevés van, és általában beházasodnak, cuki félvér göndör magyar gyerkőceik lesznek. Meg jó sportolók, amerikai foci, meg más miatt is.

2020. jún. 18. 09:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!