Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A határon túli magyaroknak mi...

A határon túli magyaroknak mi értelme itt szavazni?

Figyelt kérdés

Nem a magyarságukba kötök bele, persze, hogy magyarok, de szerintem a szavazás nem származás, nemzetiség, vagy hazafiasság kérdése, aki itt él, itt szív, ide fizet, az érzi magán a szavazás eredményét. Akkor meg minek szavaz, az akire ezek nem igazak?

Az hogy ki van kormányon számára csak annyira van befolyással, hogy kinek az arcát látja a híradóban...Nem értem, miért érdekli ennyire a határon túliakat, hog yitt ki játsza a kiskirályt...

2014. jan. 3. 14:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

Még a szúnyogoknak is, csak a hazáruló banda tűnne már el, és kezdjünk építeni.

De miből veszed, hogy fideszes vagyok?

2014. jan. 3. 15:25
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Akkor tedd fel ezt a kérdést is: a külföldön dolgozóknak mi értelme itt szavazni?
2014. jan. 3. 15:34
 13/29 anonim ***** válasza:
21%
Szavazzanak otthon. Magyarországhoz csak annyi közük van, hogy oda tolja orbán viktor azt a rengeteg pénzt, amit a határon innen élőktől vesz el.
2014. jan. 3. 15:38
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

"De miből veszed, hogy fideszes vagyok?"

Mert a fideszesek (meg a jobbosok általában) tesznek a leginkább saját honfitársaik véleményére, ha az nem egyezik az övékkel.

2014. jan. 3. 15:41
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Tévedsz!

És mi teszünk a honfitársainkra? Bennünk van hazaszeretet, felelősségérzet a határon túliak iránt, és nem játszanánk mindent külföldiek kezére.

De már unalmas vagy, részemről a téma lezárva.

2014. jan. 3. 15:46
 16/29 A kérdező kommentje:
15. Hazaszeretet kijelenteni, hogy mindenki aki nem Fideszes az nem is magyar?
2014. jan. 3. 16:05
 17/29 anonim ***** válasza:
19%
Na ezért utálom a Fideszt a nagy kib*szott hazaszeretet de az hogy közbe az ország egyre lejjebb süllyed az senkit nem érdekel!
2014. jan. 3. 16:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A 12-es jól mondja! Érdekes módon az ellen senki sem emelte fel a hangját, hogy a külföldön dolgozó de magyar állampolgársággal rendelkező magyarok eddig is szavazhattak, pedig nem itt fizetik az adót, TB-t, járulékokat!
2014. jan. 3. 16:21
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

"a külföldön dolgozó de magyar állampolgársággal rendelkező magyarok eddig is szavazhattak"

- ők már többségükben előzőleg éveket dolgoztak Magyarországon, fizettek minden adót és járulékot

- valószínűleg előbb, vagy utóbb vissza fognak térni Magyarországra, amikor majd ismét fizetni fogják a munkájuk utáni levonásokat

- rendszeresen járnak haza Magyarországra, itt vannak megtakarításaik, itt vásárolnak, ami után adót fizetnek

- általában van idehaza lakásuk, vagy más ingatlanuk

- idehaza él a családjuk (szüleik, testvéreik), akiknek a sorsa egyáltalán nem közömbös számukra

Ne hasonlítsátok már össze ezt a helyzetet egy határon túliéval, aki életében még csak nem is járt Magyarországon.

2014. jan. 3. 17:21
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy te és a hozzád hasonlóak miért nyafognak annyit ezen a kérdésen, nincsenek arra kötelezve, hogy szavazzanak, és szerintem a többségüket nem is érdekli, hogy ideszavazzanak.
2014. jan. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!