A határon túli magyaroknak mi értelme itt szavazni?
Nem a magyarságukba kötök bele, persze, hogy magyarok, de szerintem a szavazás nem származás, nemzetiség, vagy hazafiasság kérdése, aki itt él, itt szív, ide fizet, az érzi magán a szavazás eredményét. Akkor meg minek szavaz, az akire ezek nem igazak?
Az hogy ki van kormányon számára csak annyira van befolyással, hogy kinek az arcát látja a híradóban...Nem értem, miért érdekli ennyire a határon túliakat, hog yitt ki játsza a kiskirályt...
Ez egy maszlag. Egy lózung, amit el lehet húzni az átlag idióták előtt, hogy ne figyeljenek oda más, fontosabb dolgokra. Például arra, hogy ki lop, és mennyit.
Szerintem is elég amorf fogalom egy nemzet, és amikor virtuális térbe terjesztik határait, akkor ködösítenek.
Mit lehet tenni a lopás ellen? Semmit...Munkahelyet teremtenek, például trafikokkal: Elvesszük többezer ember munkáját és megélhetését, és a haveroknak kiosztjuk a trafikot...tehát teremtettünk munkahelyet a haveroknak....
Az miért nem számít bele, hogy hány embertől veszik el, mielőtt odaadják másnak?
Szavazzanak csak, a baloldal lejáratta magát a szemükben, úgyis kell nekik.
Ugye ettől féltek, hogy lenyomják a baloldalt? :D
"Szavazzanak csak, a baloldal lejáratta magát a szemükben, úgyis kell nekik. "
Te még a nyulaknak is megadnád a választójogot, ha azok egytől-egyig a Fideszre szavaznának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!