Nálatok is megjelentek a közmunkás postások?
Figyelt kérdés
Tegnap nem bírtam elmenni emellett, mikor életemben először láttam KÖZMUNKÁS postást
Régen meg most is hivatal a posta. Nagyszüleim túrják még mindig a földet. Meg 60-70 éve nagyon sok mindenki, és aki nem túrta a földet, az azért több pénzzel rendelkezett, és nem lehetett akárki postás, manapság meg úgy tűnik akárki??
Ide jutott az ország?
2013. dec. 31. 11:35
41/47 anonim válasza:
39-es! Az tény hogy szemét volt a fönök! Volt akivel tegnap közölte hogy mégsem kell de mehet iskolát takarítani.
42/47 anonim válasza:
Persze hogy más, minden munka más. Vannak egyébként múzeumokban is ilyen kulturális közfoglalkoztatottak. Ellenben én is milliós eszközökért felelek, szociális segítséget nyújtok, igaz pénzt nem szedhetek a nonprofit jelleg miatt.
43/47 anonim válasza:
Végezetül: a kultúrálisok meg is mondák hogy nem vállalnák azt a felelösséget ami rajtam volt. Ami ma a legfontosabb: BUÉK mindenkinek!
44/47 anonim válasza:
Jól van akkor, mindannyian szemét bagázs vagyunk, mert dolgozni akarunk. Fogd már fel, hogy nem tehet az a szerencsétlen közfoglalkoztatott arról, hogy téged kirúgtak! Így ne őt hibáztasd, hanem a volt főnöködet, amiért ilyen szaralak.
45/47 anonim válasza:
Ki mondta hogy mindenki az? De ha neked ez jó akkor gondold így. A másik meg az hogy írtam én olyat hogy xyz nevü kultúrális tehet bármiröl is? Te jó ég!
46/47 anonim válasza:
Konkrátan nem írtad, hogy ki, hanem az összeset egy kalap alatt gyalázod és hibáztatod, azért ami történt veled. Mert hogy mi nem dolgozunk és nem vagyunk felelősségteljesek.
47/47 anonim válasza:
Én arról nem tehetek hogy magadra vetted, ez a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!