Nálatok is megjelentek a közmunkás postások?
Tegnap nem bírtam elmenni emellett, mikor életemben először láttam KÖZMUNKÁS postást
Régen meg most is hivatal a posta. Nagyszüleim túrják még mindig a földet. Meg 60-70 éve nagyon sok mindenki, és aki nem túrta a földet, az azért több pénzzel rendelkezett, és nem lehetett akárki postás, manapság meg úgy tűnik akárki??
Ide jutott az ország?
Ehhez komolyan már tehetség kell..
Gondolom nem kap annyi zsetont, mint egy ,,igazi'' postás.
Szégyen az összes postásra nézve, mások meg dúskálnak a milliárdos büdzsében.
Akik ott ülnek a Parlamentben, és sok olyan van aki, nem szólal fel a 4 év alatt, és hazavisz havi másfél milliót.
NA álljon meg a menet! Illő lenne tudni, hogy nem minden közmunkás buta és műveletlen, esetleg cigány. Én diplomásként vagyok közmunkán és szerintem sok sorstársam van még ilyen helyzetben. A közmunkásmellény, az nem közmunkás mellény, hanem láthatósági mellény, amit nálunk a rendes postás is ugyan úgy hord, mint pl. anyum, ha éppen biciklivel járkál a városban.
Hidd el, hogy a közmunkások felének magasabb a végzettsége, vagy műveltebb, mint Te magad, kedves kérdező.
6-nak igaza van. Le lehet állni ezzel a hülye előítélettel, hogy közmunkás=buta, képzetlen. És aki képzetlen és közmunkás, azzal sem kell előítéletesen károgni.
BÚÉK! egy diplomás közmunkás
Kivétel mindig van, kedves hatos. Sok hivatalosan túliskolázott személy van, azoknak az embereknek nem kéne postásnak lenni.
Az a szomorú, hogy egyazon munkahelyen dolgozik ugyanannyi pénzért egy egyetemi diplomát szerzett személy egy nyolc általánost sem elvégző földönfutóval. Most mindegy, hogy postás, vagy nem, maga a tény SOKKOLÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!