Nálatok is megjelentek a közmunkás postások?
Tegnap nem bírtam elmenni emellett, mikor életemben először láttam KÖZMUNKÁS postást
Régen meg most is hivatal a posta. Nagyszüleim túrják még mindig a földet. Meg 60-70 éve nagyon sok mindenki, és aki nem túrta a földet, az azért több pénzzel rendelkezett, és nem lehetett akárki postás, manapság meg úgy tűnik akárki??
Ide jutott az ország?
ISMÉT CSAK ÁLLJON MEG A MENET!
Én is ilyen kulturális közfoglalkoztatott vagyok. Nem tűröm, hogy ilyen megalázóan vélekedj rólunk kedves utolsó. Nem mi választottuk ezt, hanem felajánlották nekünk is. Felelősség? Felelősség az van bőven, ugyanis egy kulturális intézményt nyitok, zárok nap mint nap, készítem elő a rendezvényeket, felelősségteljesen megcsinálom azokat a feladatokat, amiket adnak és a rendes dolgozók helyett is én dolgozom és felelősségteljesen viszem a település kulturális életét, turizmusát kedvező irányba, ahelyett hogy leszarnám és olyan adatokat szolgáltatnék, amivel több kárt csinálnék a településnek, mint hasznot. Ugyanis az adatokból kiadványok, helyzetelemzések, stratégiák készülnek majd. Ne haragudj, de nem vagy te mártír, akinek fel kellett volna áldoznia magát és nem elfogadni a munkát. Én keményen dolgozok és kikérem magamnak, hogy így vélekedj kivétel nélkül minden ilyenfajta közmunkásról. Már nem az első eset, hogy ilyenekkel támadnak minket azok, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi a feladatunk. Nem 70 ezer, hanem 64!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!