Nálatok is megjelentek a közmunkás postások?
Tegnap nem bírtam elmenni emellett, mikor életemben először láttam KÖZMUNKÁS postást
Régen meg most is hivatal a posta. Nagyszüleim túrják még mindig a földet. Meg 60-70 éve nagyon sok mindenki, és aki nem túrta a földet, az azért több pénzzel rendelkezett, és nem lehetett akárki postás, manapság meg úgy tűnik akárki??
Ide jutott az ország?
12: Ha nagyon akarnák, és strapálnák magukat, tudnának.
Mármint annyit keresni????
Tévedsz, de sokkold magad tovább, nyugodtan, ha jól esik. Nem is az a munkahely a fizetést kifizető, ahol van. Teljesen külön van és egy Ft-tal sem tud többet kapni, mint amennyit adnak. Persze, azt biztos nem tudod, milyen kevés ez, de nem baj. További jó sokkolódást.
Szerintem egyébként nem igaz, hogy hiába tanulunk. Én tudatosan választottam olyan szakmát, amivel biztosan el lehet helyezkedni az elkövetkezendő 10-20 éveben a világon bárhol, sőt, még simán felvenne sokkal több embert is a szakma. És így most egyetem mellett is 20 évesen már többet keresek mint a magyarországi átlagfizetés.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kellene tanulni, de ha valakinek nincs önbizalma, nehezen szerez szakmai gyakorlatot a saját szakmájában, stb. Annak azt javaslom tanuljon ki olyat, amivel bármikor el tud helyezkedni, mert nagy rá a kereslet. Ez biztos nem OKJ lesz, az OKJ-s szakmák nagyon ingatagok, egyikre sem lehet rámondani, hogy 5 év múlva is jól keres majd vele az ember, ha tovább nem képzi magát. Tanulni sohasem késő, a tudás pedig az, amit soha nem vehetnek el az embertől. Ha fel tudod találni magad, akkor sokkal többre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!