Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek, szeretnétek...

Mi a véleményetek, szeretnétek vagy sem hogy Törökország az EU tagja legyen?

Figyelt kérdés
Szavazzatok :)
2009. nov. 27. 19:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak török ismerőseim, szerintem semmi baj nincs velük. Az hogy más kultúra, szerintem mindegy. Náluk a vallás nem törvény, van alkotmányuk. Amúgy meg minket magyarokat valamiért nagyon bírnak.
2009. nov. 27. 21:56
 12/40 anonim ***** válasza:
81%
Hát sztem annak kellene csak az EU tagjának lenni, aki ténylegesen európai ország! Különben mi értelme az EU-nak? A másik meg az, hogy már az észak-afrikai országok is szóba kerültek a csatlakozás kérdésében, amit nagyon nem értek! Világos, hogy gazdaságilag Európához állnak közelebb, de mégis csak Afrika! Át kellene nevezni az EU-t és úgy hirdetni, mint térségi egyesült államok, vagy EU és társországai.
2009. nov. 27. 21:56
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 21:56

Törökország politikai kultúráját tekintve sokkal európaibb sok EU-s országnál...

2009. nov. 27. 22:08
 14/40 anonim ***** válasza:
76%
politikáját tekintve lehetséges, de területét tekintve nem! Ennyi erővel mi is csatlakozhatnánk az USA-hoz, vagy a BENELUX államok szövetségéhez, de akár a FÁK-hoz is! HA máshogy neveznék az EU-t és kiterjesztené a területeit más kontinensekre is, amit úgy hirdetne, mint cél, hogy az egész világ egy Uanió tagja legyen, akkor nem lenne semmi kivetni valóm! Így sincs egyébként semmi bajom a törökökkel, engem nem zavarna, ha csatlakoznának egyáltalán, csak akkor ne hívják EU-nak az EU-t!
2009. nov. 27. 22:16
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatnám, a csatlakozást az USA-hoz, és a Benelux államokhoz is, a FÁK-hoz már nem annyira:). Mellesleg az EU-nak jelenleg a világ összes kontinensén(kivéve persze Ausztráliát) van területe, szóval nem lenne egy nagy újdonság az, hogy az EU nem csak Európában van.
2009. nov. 27. 22:28
 16/40 anonim ***** válasza:
43%
A törökök Európa cigányai. Európa-szerte megtalálhatóak, bűnöznek, lehúzzák az embereket, cigány-módon viselkednek. Ezt nem egy külföldi ismerősömtől hallottam (németek pl.).
2009. nov. 27. 22:36
 17/40 anonim ***** válasza:
81%
mire gondolsz, gyarmatokra? Az nem egészen ugyan az, mit fölvenni egy olyan államot, ami semmi miatt nem kapcsolódik az EU-hoz! A gyarmatok már az EU előtt is léteztek és semelyik állam nem mond le róluk! Egyébként csak jelképesen tartoznak az EU-hoz!
2009. nov. 27. 22:59
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Ciprusra gondoltam ,földrajzilag Ázsiához tartozik területének egyetlen százaléka sem Európa. Független, Európán kívüli országként került be az EU-ba.
2009. nov. 27. 23:04
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, Ciprus integráció, belátom.
2009. nov. 27. 23:13
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért még sem olyan egyszerű a helyzet! Ciprus rettentő szorosan kapcsolódik, a már előtte is tag Görögországhoz! Jobban, mint Törökhöz. Kultúrája, Európához való közelsége, jó infrastruktúrája, fejlettsége és megbízhatósága miatt egyértelmű, hogy csatlakozhatott! Töröko. nemhiszem h képes lenne biztonságosan megvédeni az EU határait, másrészt vallási és gondolkodási ellentétek is nyomasztóak!
2009. nov. 27. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!