Szerintetek Törökország még egyszer jól jöhetne
nekünk, mint szövetséges?
Katonai vagy gazdasági szövetségre gondolsz?
2010. okt. 31. 17:39
2/10 A kérdező kommentje:
Hát... inkább gazdaságira, de mondjuk katonai is lehetne.
NEM..:S SOK ott az indiai meg a muzulmánok.. semmiképp sem..:S
2010. okt. 31. 18:03
Valószínű, hogy ki lehetne alakítani egy jó gazdasági kapcsolatot. Már többször találkoztam, török gyártmányú ruhával a boltokban. Azonban ehhez szükség volna egy erősebb magyar iparra vagy mezőgazdaságra, ami jelenleg nem versenyképes sajnos.
2010. okt. 31. 18:09
Bármelyik ország jól jönne mint szövetséges.
2010. okt. 31. 19:51
18:03
Sok muzulmán van ott?? Törökország egy többségében muzulmán ország, tehát nem csak sok van ott, de az miért is lenne baj, h vki muzulmán?! Az indiaiakat meg nem értem, h hogyan kevered ide....nincs jelentős indiai kisebbség Törökországban, ha pedig a cigányokra gondolsz.....hát azok elég rövid pórázon vannak Törökországban ;)
2010. okt. 31. 20:46
Azt hiszem,hogy akinek még nem volt kapcsolata,vagy csak rövidke találkozása egy török emberrel:az nem tudja,hogy ők bizony a testvéreiknek tartanak minket!És szeretik a magyarokat!Ez nagyon nagy dolog,ha a szlovákokat,és az ukrán nacionalistákat nézem.A törökökkel jó üzletelni,mert tisztességesek,és egyáltalán nem rosszak az áruik.És akkor még nem beszéltem arról,hogy ők hozták be Mo-ra a fürdőkúltúrát.Ja,meg egy török étteremben kiszolgálnak,és nem szemetet etetnek veled,mint ebben az országban az éttermek 90%-ában! 40/F
2011. jan. 11. 21:04
Van egy török ismerősünk, és igen, ő is azt mondta: nagyon kedveli a magyarokat és az ételeinket!
15f
2011. jan. 11. 21:47
A magyarság már annyit és annyit csalódott...Oké szeretnek minket,de legyünk szimplán szövetségesek és mindenki maradjon otthon.Vitatni se tudom hogy sokkal nagyobb arányban szeretik a magyarokat mint akármelyik szomszédos országban de a többség ott se tudja igazán hogy a magyarokat eszik e vagy isszák.
Nyugat európában az első generációs bevándorlók szinte engedélyt kértek azért is hogy levegőt vehessenek mára elkanászodtak.
2011. jan. 12. 16:44
Törökország sajnos egyre inkább iszlamizálódik és ezzel párhuzamosan mind jobban távolodik Európától. Szép és romantikus dolog a rokonszenv, de ezen túl mást nem várhatunk a törököktől.
2011. jan. 12. 17:12
Kapcsolódó kérdések: