Pedagógusok megérdemlik a béremelést?
Jaj 15-ös, ez a kajli duma.
Imádom mikor azt hiszitek ti tanárok, h csak ti dolgoztok, más nem.
Máshol is van méreg, máshol is elzavarhatnak egyik napról a másikra.
A tanárok elég jól meg vannak fizetve a többi közalkalmazotthoz képest.
Főleg, h nyári szünettől kezdve minden van, lyukasóra stb.
Ha napi 8 órád van akkor is 40 órát dolgozol.
A felkészülést meg hagyjuk már, talán képtelen vagy 5 év képzés után beszélni szakosodás után beszélni a világháborúról vagy a szorzótábláról.
Lehet az én szövegértési és alkotási képességeimmel van a gond, de nem rémlik, hogy említettem volna akár egy szóval is, hogy tanár lennék. 13 év alatt 8 iskolában fordultam meg anno, szóval nem hasra ütésből hánytam ki azt a sok dolgot. De ha ez még mindig nem elég forrásmegjelölés gyanánt, akkor elárulom, hogy a nagybátyám gimnáziumi tanár lassan 30 éve és tekintve, hogy gyakorlatilag ő a második apám, elég sokat mesélt nekem az iskolai lét másik oldaláról.
Azt részleteztem, hogy miért érdemlik meg a béremelést és nem azt, hogy a többi ezer másik, de hasonlóan fontos munkahelyen dolgozó ember miért NEM. Ha a kérdés az lett volna, hogy az orvosok érdemlik-e meg, akkor amellett érvelnék.
diákéveim során én is tapasztaltam, hogy a tanárok közül nagyon sokan felsőbbrendűnek tartották magukat
nem mindegyik, volt olyan tanárom, aki azt sem engedte, hogy a csókos szülők szapora nyelvcsapásokkal...
Sajókeresztúri általánosban volt tanítók egyike se köszönt a buszon,se a diákok, se a szülők köszönését nem fogadták.
Teljesen oda voltak a szaros diplomájukkal.
Szerencsére mára kirugdosták az összeset, azóta kicsit visszább vettek magukból:)
A másik meg hogy valóban az a bajuk, h dolgozniuk kell és már nem működik a bemegyek 8-kor, letoltok egy órát 8 45-ig, aztán kimegyek a városba császkálni, mert a következő óra 11 40-től lesz.
Plusz nem tudnak annyi magánórát adni:)
Ennyi bajuk van csak.
én ezt nem tudtam, hogy nem mehetnek ki az iskolából, amíg tart a munkaidő
de egyetértek vele, legalább lesz idő dolgozatot javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!