Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedagógusok megérdemlik a...

Pedagógusok megérdemlik a béremelést?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 11:01
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
15- ös elolvastam az írásodat. És biztosan nem könnyű de nem hiszem hogy többet dolgoznál mint egy átlag ember. Én egy multinál vagyok egy gyárban ennél általábban kevesebbet viszek haza mint amennyit te kapsz. Nincs ünnepnapom karácsonyom szilveszterem már 8. éve. Még se síránkozom itt soha mert ilyen világot élünk. Nincs tavaszi őszi és nyári szünetem amely össz vissz vagy 3 hónap. 3 Hónap szabadfoblalkozás egy évben .Ezért cserébe ki lehetne bírni néha egy értekezletet lelki megrázkódtatás nélkül. Én se a munkaidőm kezdetére esem be hanem vagy 40 percel előtte. Mint bárki aki dolgozik mindíg előbb megy be nem csak a tanárok. És csak mellékesen jegyzem meg hogy nem egy tanár végzettségű munkatársam volt már az évek során aki nem tudott a szakmájában elhelyezkedni de szivesen cserélne veled. Engem előbb és könnyebben kirúgnak az állásomból mint téged ha csak egy apró hibát elkövetek. Úgy hogy lehet itt panaszkodni és lehet jönni a szalag mellé dolgozni, volna helyetted tanár végzetségű ember ki szívesen cserélne veled.
2013. dec. 27. 16:23
 32/55 anonim ***** válasza:

Jaj 15-ös, ez a kajli duma.

Imádom mikor azt hiszitek ti tanárok, h csak ti dolgoztok, más nem.

Máshol is van méreg, máshol is elzavarhatnak egyik napról a másikra.

A tanárok elég jól meg vannak fizetve a többi közalkalmazotthoz képest.

Főleg, h nyári szünettől kezdve minden van, lyukasóra stb.

Ha napi 8 órád van akkor is 40 órát dolgozol.

A felkészülést meg hagyjuk már, talán képtelen vagy 5 év képzés után beszélni szakosodás után beszélni a világháborúról vagy a szorzótábláról.

2013. dec. 27. 16:36
 33/55 anonim ***** válasza:
Igen megérdemlik, csinálni kell még több agresszív idiótát.
2013. dec. 27. 16:44
 34/55 anonim ***** válasza:
84%

Lehet az én szövegértési és alkotási képességeimmel van a gond, de nem rémlik, hogy említettem volna akár egy szóval is, hogy tanár lennék. 13 év alatt 8 iskolában fordultam meg anno, szóval nem hasra ütésből hánytam ki azt a sok dolgot. De ha ez még mindig nem elég forrásmegjelölés gyanánt, akkor elárulom, hogy a nagybátyám gimnáziumi tanár lassan 30 éve és tekintve, hogy gyakorlatilag ő a második apám, elég sokat mesélt nekem az iskolai lét másik oldaláról.

Azt részleteztem, hogy miért érdemlik meg a béremelést és nem azt, hogy a többi ezer másik, de hasonlóan fontos munkahelyen dolgozó ember miért NEM. Ha a kérdés az lett volna, hogy az orvosok érdemlik-e meg, akkor amellett érvelnék.

2013. dec. 27. 17:06
 35/55 anonim ***** válasza:
48%
És képzeld vannak olyan szakmák ahol ennél kevesebbért még a ruhájukat is összekoszolják az emberek. Igen ez mindíg is jellemző volt hogy a tanárok különbnek és felsőbbrendűnek képzelték magukat. És most hogy meg van szabva hogy a munkaidőt az iskola falain belül kell eltölteni rosszul lét kerülgeti őket.Elhiheted nem össze vissza beszélek. Vannak ismerőseim akik tanárok és a legnagyobb bajuk az új rendszerrel hogy a kötelező óraszámot amiért a fizetésük kapják az iskolában kell tölteniük. Miközben régen hazatekertek és a lyukas órába összedobtak egy könnyű ebédet.
2013. dec. 27. 17:18
 36/55 A kérdező kommentje:

diákéveim során én is tapasztaltam, hogy a tanárok közül nagyon sokan felsőbbrendűnek tartották magukat

nem mindegyik, volt olyan tanárom, aki azt sem engedte, hogy a csókos szülők szapora nyelvcsapásokkal...

2013. dec. 27. 18:35
 37/55 A kérdező kommentje:
de olyan is volt, akinek nagyon tetszett
2013. dec. 27. 18:35
 38/55 anonim ***** válasza:

Sajókeresztúri általánosban volt tanítók egyike se köszönt a buszon,se a diákok, se a szülők köszönését nem fogadták.

Teljesen oda voltak a szaros diplomájukkal.

Szerencsére mára kirugdosták az összeset, azóta kicsit visszább vettek magukból:)

A másik meg hogy valóban az a bajuk, h dolgozniuk kell és már nem működik a bemegyek 8-kor, letoltok egy órát 8 45-ig, aztán kimegyek a városba császkálni, mert a következő óra 11 40-től lesz.

Plusz nem tudnak annyi magánórát adni:)

Ennyi bajuk van csak.

2013. dec. 27. 18:54
 39/55 A kérdező kommentje:

én ezt nem tudtam, hogy nem mehetnek ki az iskolából, amíg tart a munkaidő

de egyetértek vele, legalább lesz idő dolgozatot javítani

2013. dec. 27. 19:01
 40/55 anonim ***** válasza:
40%
Mindegy, a lényegen nem változtat, a 99% egy semmirekellő.
2013. dec. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!