Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem érzem az alacsony...

Miért nem érzem az alacsony infláció áldásos hatását?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnik fel, hogy egyre többet fizetek mindenért? Egyáltalán nem érzem hogy ez az ország jobban teljesítene.
2013. dec. 26. 09:57
1 2
 11/12 lindmayer ***** válasza:
mi köze van a kettőnek egymáshoz?
2013. dec. 26. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Valahogy én se érzem. Sőt, konkrétan azt látom, hogy egyre többe kerülnek a dolgok, a fizetések pedig egyre kevesebbek. A stadionok persze, azok gombamód szaporodnak ám.

Mutyiország jobban teljesít, haha, biztos van még pár tucat narancsködös agyú fidesznyik, aki ezt el is hiszi, csakhát ennyi túl kevés a győzelemhez, azért kellett elcsalni a választást is.

"az, hogy alacsony az infláció nem azt jelenti, hogy csökkennének az árak, de még azt sem, hogy ugyanannyiba kerülnének, mint tavaly, hanem azt, hogy az átlagos árak kevésbé drágulnak, mint előzőleg"

Remélem tisztában vagy vele, ez mekkora kapitális ökörség, amit leírtál.

"és én a helyedben egyáltalán annak örülnék, hogy van munkám"

Az hát, örüljön a büdös kulákja, hogy van egyáltalán munkája, még neki kéne fizetnie azért hogy dolgozni mehet, igaz?

Hát apafej, pontosan a te fajtád miatt nincs itt nyugati életszínvonal. És nem is lesz, amíg ki nem haltok végre. A mínuszodat helyből kaptad.

2021. jan. 23. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!