Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt mégis hogy gondolta...

Ezt mégis hogy gondolta Gyurcsány?

Figyelt kérdés
Azzal van mostanában, hogy csak az szavazhasson, aki az országban él, és adózik(!). Számítások szerint a határon túli magyarok szavazata 1, vagy 2 mandátum sorsáról dönthet Jó, játszodjunk az ő szabályai szerint: akkor ne voksolhasson a feketéző, a leszázalékolt, a segélyre váró, a munkanélküli, a nyugdíjas, elvégre már nem adózik, szavazhatott eleget életében. Ugye?

2013. dec. 10. 19:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

többség?

Csak én nem láttam azt a nagy TÖBBSÉGET?

2013. dec. 13. 18:09
 52/62 anonim ***** válasza:
0%
49. voltam. Feltettem egy értelmes kérdést, és 0% lett rá a válasz. Fujjorbánozni, meg hülyefideszesezni tudtok, de a saját választásotokat már nem vállaljátok fel. Gyáva férgek.
2013. dec. 13. 20:35
 53/62 anonim ***** válasza:
28%

Kamumail szerinted nem a többség választotta?? Akkor ki?

Akkor hogy sikerült hatalomra kerülni ha nem a többség választotta a mostani kormányt?

Demokrácia van, tudtad? Akit a többség választ az kerül hatalomra.

Komolyan nem értem egyesek néha mit gondolnak, milyen összeesküvés elméleteket gyártanak...

2013. dec. 13. 20:49
 54/62 anonim ***** válasza:
59%

kb a szavazásra jogosultak 2/3-a szavazott. Ennek kb a fele voksolt a fideszre. 52,73% ja jól látom.

Ha nem vagy túl ostoba, akkor ki tudod számolni, hogy a szavazatra jogosult emberek között ez mekkora arány, a többségtől mérföldekre le van maradva. Az volt a szerencséjük, hogy sok hülye ember volt aki nem szavazott, főleg azért mert senkiben se bízott.

Tehát az ország többsége NEM akarta a fideszt. ennyi.

2013. dec. 13. 23:25
 55/62 anonim ***** válasza:
28%

"Ha nem vagy túl ostoba, akkor ki tudod számolni, hogy a szavazatra jogosult emberek között ez mekkora arány, a többségtől mérföldekre le van maradva. Az volt a szerencséjük, hogy sok hülye ember volt aki nem szavazott, főleg azért mert senkiben se bízott. "

Te meg vagy zavarodva. Aki nem ment el szavazni, annak a véleménye nem számít.

De ezt az ostobaságot az összes párt elsüti választás után... pláne a vesztes pártok: "nézzék mennyien nem jöttek el, na de ha eljöttek volna, tuti mindenki a mi nevesincs-pártunkra szavazott volna!!!"

Miért gondolod pl. hogy minden fidesz szavazó elment? Lehet közbejött fontosabb dolog vagy otthon maradtak páran csak mert úgy gondolták az ő szavazatuk nélkül is úgyis nyerni fog fidesz?

Nem tudom hogy sikerült ilyen marhaságot leírnod, még mindig csodálkozom rajtad. Nem vagy tisztában a választási rendszerrel vagy én nem tudom, de nagyon buta dolgokat hordasz össze. :(

2013. dec. 13. 23:54
 56/62 anonim ***** válasza:

Nem volt szó választási rendszerről, csak arról, hogy nem volt TÖBBSÉG, a választási rendszer szerint nem számít az otthon maradtak szavazata valóban, viszont ettől még érdemes elgondolkodni azon, hogy az ország többsége nem támogatja a jelenlegi nyertest.

Jah, és az 52% nem NAGY többség.

2013. dec. 14. 00:05
 57/62 anonim ***** válasza:

"viszont ettől még érdemes elgondolkodni azon, hogy az ország többsége nem támogatja a jelenlegi nyertest. "

Lehet, hogy MOST nem támogatja. Akkor, 2010-ben bizony támogatta. Lehet, hogy rossz döntés volt, de akkor ezt választotta a többség. Aki szavazott azok többsége, és igazából csak ők számítanak. A többiek is elmehettek volna, szavazhattak volna bármilyen törpepártra és az egész rendszert a feje tetejére állíthatták volna, de nem tették. Légyszíves ne próbálj meg feltételezéseket csinálni azokról akik nem mentek el. Maradjunk annyiban, hogy nem mentek el, így nem tudjuk mi volt az ő véleményük.

Lehet vitatkozni azon, hogy mit szavazott volna aki szavazhatott volna de nem szavazott, csak ennek ugye tudjuk, hogy annyi értelme van mint azon filózni, hogy mi lett volna ha nagyanyámnak töke lett volna...

2013. dec. 14. 00:15
 58/62 anonim ***** válasza:
hagyjuk, menj aludni! :)
2013. dec. 14. 00:16
 59/62 anonim ***** válasza:
0%
Kamumail, te nagyon hülye vagy. :D A szabad választások óta ez volt a legerősebb vélemény nyilvánítás, és te pont ezt akarod ledegradálni? :) A részvételi arány elmúlt 3 választáson mindig 60-70% között alakult. Ennél nagyon maximum 10%-al lehetne magasabb a részvételi arány, 80 fölé biztos, hogy soha az életben nem fog menni. Szóval max néhány 100 ezer ember ment volna még el, ha mindet beírod az MSZP-nek, akkor is simán kormányt tud alapítani a Fidesz. De aki nem ment el, azt nem érdekelte, ennyi. Az urnához járulók 52%-a szavazott a Fideszre, 2.7 millió ember. Az MSZP-re kb 1 millió ember szavazott. Ha még a Jobbikot is ide vesszük, akkor már 3.5 millió embernél tartunk. Ez a választásra jogosultak jócskán több, mint fele. Ezt nem tudod megmagyarázni, hogy nem a nép akarata.
2013. dec. 14. 08:12
 60/62 anonim ***** válasza:
52-es! Fújj gyurcsányozni meg hülye MSZP-zni ti is jól tudtatok. Engedd meg nekünk is ha taszító amit a haverod művel!
2013. dec. 15. 08:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!