Ezt mégis hogy gondolta Gyurcsány?
többség?
Csak én nem láttam azt a nagy TÖBBSÉGET?
Kamumail szerinted nem a többség választotta?? Akkor ki?
Akkor hogy sikerült hatalomra kerülni ha nem a többség választotta a mostani kormányt?
Demokrácia van, tudtad? Akit a többség választ az kerül hatalomra.
Komolyan nem értem egyesek néha mit gondolnak, milyen összeesküvés elméleteket gyártanak...
kb a szavazásra jogosultak 2/3-a szavazott. Ennek kb a fele voksolt a fideszre. 52,73% ja jól látom.
Ha nem vagy túl ostoba, akkor ki tudod számolni, hogy a szavazatra jogosult emberek között ez mekkora arány, a többségtől mérföldekre le van maradva. Az volt a szerencséjük, hogy sok hülye ember volt aki nem szavazott, főleg azért mert senkiben se bízott.
Tehát az ország többsége NEM akarta a fideszt. ennyi.
"Ha nem vagy túl ostoba, akkor ki tudod számolni, hogy a szavazatra jogosult emberek között ez mekkora arány, a többségtől mérföldekre le van maradva. Az volt a szerencséjük, hogy sok hülye ember volt aki nem szavazott, főleg azért mert senkiben se bízott. "
Te meg vagy zavarodva. Aki nem ment el szavazni, annak a véleménye nem számít.
De ezt az ostobaságot az összes párt elsüti választás után... pláne a vesztes pártok: "nézzék mennyien nem jöttek el, na de ha eljöttek volna, tuti mindenki a mi nevesincs-pártunkra szavazott volna!!!"
Miért gondolod pl. hogy minden fidesz szavazó elment? Lehet közbejött fontosabb dolog vagy otthon maradtak páran csak mert úgy gondolták az ő szavazatuk nélkül is úgyis nyerni fog fidesz?
Nem tudom hogy sikerült ilyen marhaságot leírnod, még mindig csodálkozom rajtad. Nem vagy tisztában a választási rendszerrel vagy én nem tudom, de nagyon buta dolgokat hordasz össze. :(
Nem volt szó választási rendszerről, csak arról, hogy nem volt TÖBBSÉG, a választási rendszer szerint nem számít az otthon maradtak szavazata valóban, viszont ettől még érdemes elgondolkodni azon, hogy az ország többsége nem támogatja a jelenlegi nyertest.
Jah, és az 52% nem NAGY többség.
"viszont ettől még érdemes elgondolkodni azon, hogy az ország többsége nem támogatja a jelenlegi nyertest. "
Lehet, hogy MOST nem támogatja. Akkor, 2010-ben bizony támogatta. Lehet, hogy rossz döntés volt, de akkor ezt választotta a többség. Aki szavazott azok többsége, és igazából csak ők számítanak. A többiek is elmehettek volna, szavazhattak volna bármilyen törpepártra és az egész rendszert a feje tetejére állíthatták volna, de nem tették. Légyszíves ne próbálj meg feltételezéseket csinálni azokról akik nem mentek el. Maradjunk annyiban, hogy nem mentek el, így nem tudjuk mi volt az ő véleményük.
Lehet vitatkozni azon, hogy mit szavazott volna aki szavazhatott volna de nem szavazott, csak ennek ugye tudjuk, hogy annyi értelme van mint azon filózni, hogy mi lett volna ha nagyanyámnak töke lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!