Ezt mégis hogy gondolta Gyurcsány?
18#
Jó néhány százezer cigány is eltartasz:D
Az nem zavar?
Pedig azokra többet költenek, mint a külhoni magyarokra.
Nem csak a segílyek, hanem tudod, ingyen osztogatás, putrifelújítás , ilyen olyan program...stb.
Mennek ám a milliárdok, és mind a te adódból.
Emellett még is lopnak melléje.
Miattuk kell erősíteni a rendőrséget, amire így +költeni kell, ez szintén a te adódból megy el.
Az ilyenek nem zavarnak?
Nagyon jól gondolja Gyurcsány. Aki nem itt él, az ne szóljon bele a mi életünkbe. Nekik csak egy voks, mi pedig 4 évig viseljük a következményeket.
Nemtudom mit szólnának, ha én is szavaznék náluk, és utána hazajönnék, mintha mi sem történt volna.
"Jó néhány százezer cigány is eltartasz:D
Az nem zavar? "
Ki mondta, hogy nem zavar? És hogy jön ez ide? Miért akarnék még pluszban olyanokat is eltartani, akik egy napot sem éltek és dolgoztak Magyarországon? 10 évet dolgoztam külföldön, fizettem a kemény euro tízezreket az ottani államnak, mégsem pofázok bele az életükbe.
"65%-os, kifizetem neked azt az összeget, amit a te adódból a kinti magyarokra költenek"
Nyúlj bele mélyen a zsebedbe.
Én tisztelem a honfitársaimat, a határon túl élőket is, De! hogy ők szavazzanak az én sorsomról azt mélyen sértőnek találom. Én sem akarom megszabni nekik hogy milyen formában és milyen törvények szerint éljenek ők.
Nekem ez teljesen egyértelmű, és nem is értem azokat akik a határon túliak szavazását támogatják.
Ezt a szavazási kérdést minimum népszavazásra kellett volna bocsájtani, mert így megint az történik mint sok más esetben hogy a fejünk felett döntenek azok akiket azért küldtünk a parlamentbe hogy a mi érdekeinket képviseljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!