Ezt mégis hogy gondolta Gyurcsány?
"Fel nem tudom fogni miért fáj neked, hogy ő is szavazhat. "
Fel nem tudom fogni, miért akar annyira szavazni, mikor idehaza fényesre van neki nyalva.... a mi pénzünkből.
"Kedves első válaszoló, majdnem az összes EU-s országban van szavazati joguk a határon túli kettős állampolgároknak. "
Jah, csak azok az emberek alapból az országban éltek, onnan vándoroltak el vagy mentek ki dolgozni, így ezzel nincs mit tenni, ez nem is baj.
Viszont nálunk az egybites memóriájúak azok az emberek akik elfelejtik, hogy nem úgy kezdődött a történet, hogy nem adunk szavazati jogot a kettős állampolgárainknak, hanem ott, hogy osztogatjuk az állampolgárságot csak azért, hogy aztán szavazhassanak. Ez viszont baj.
Tegyük fel, hogy gyerekkoromban Amerikából érkeztem ide, akkor most vajon mennyire lenne jogos, hogy én odaszavazok? Olvasom a neten, hogy mi megy arra, de marhára nem vágom az ottani viszonyokat, de szavazhatnék nyugodtan, hisz nem érzem meg a hatását, ez vajon normális?
"2004-ben világosan elmondtuk erről a véleményünket, azaz, hogy nem akarjuk"
Nem igaz. Az "igen" - szavazatok voltak többen, csak nem érte el sem a "nem", sem az "igen" - ek száma az érvényességhez szükséges 25 % - ot.
"Az "igen" - szavazatok voltak többen, csak nem érte el sem a "nem", sem az "igen" - ek száma az érvényességhez szükséges 25 % - ot."
Nem mentünk el. Én sem mentem el, szándékosan, mert rossz kérdésre nem lehet jó választ adni. Orbán gyáva és aljas húzása a szavazati jog megadása, cseppenként, sunyin adagolja a gyalázatot, mint ahogy a farkas is mancsról-mancsra furakodott be a malacok házába. 2018-ra le merem fogadni, hogy meg fogja adni a teljes szavazati jogot, hadd döntsön már egy kolozsvári vagy kassai a mi adónkról ugyanolyan súllyal, mint mi.
"Komolyan, ha 80-as iq alatt nem járna szavazójog, nagy szarban lenne a balliberális banda..."
Mire fel ez a felfuvalkodott önteltség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!