Ezt mégis hogy gondolta Gyurcsány?
"Hogy neked nem esett le, hogy ez is tervben van, az egyéni szoc. problem."
Dehogynem esett le. Ismerem ezt a köpönyegforgató, hazug bandát 1989 óta. Nem is szavaztam rájuk!
"Így van, Orbán Viktor amikor ellenzékben volt hetente népszavazást akart. Mióta ő van kormányon nem volt népszavazás."
Hát ki akadályozza meg az ellenzéket, hogy népszavazást kezdeményezzen bármilyen témában?
" Talán mert tudta, hogy 2004-ben világosan elmondtuk erről a véleményünket, azaz, hogy nem akarjuk?"
Te lehet hogy azt mondtad, hogy nem akarod. Én azt mondtam akarom, miért ne akarnám? Szegény szerencsétlenek néhány évtizeddel ezelőtt rossz helyen éltek, most ezért román állampolgárok. Aki szeretne miért ne kaphatna újra magyar állampolgárságot? Mondom ezt úgy, hogy mindig is Budapesten éltem és rokon vagy ismerős sincs. Csak vagyok annyira együttérző, hogy el tudjam képzelni milyen rossz lehet nekik. És ha ettől a gesztustól egy kicsivel jobb, akkor miért ne kapják meg?
A szavazat meg totál nem számít. Annyira porszernyi amit ők képviselnének, hogy semmit nem fog eldönteni, ebben biztos lehetsz! Ha bemész egy-két szegény faluba és meghirdeted, hogy kap egy sört, aki az XY pártra szavaz akkor is több szavazatot fogsz gyűjteni, mint amennyit a határon túlik fognak jelenteni.
Szóval ne ettől rettegj. Sokkal veszélyesebb, hogy itthon, Magyarországon belül rengeteg teljesen buta ember szavazhat, aki naivan elhisz minden ígéretet.
Gyurcsány még szabadlábon?
Ezek szerint a fidesz-féle, beígért elszámoltatás még csak G betűig jutott el...
Gyurcsány legalább kimondja nyíltan az igazságot. Nem szent ember de nem is olyan gonosz mint ahogy azt orbánék láttatni szeretnék velünk.
orbán tízszer annyit hazudott már idáig mint Gyurcsány, az is elmebeteg aki egy szavát is elhiszi!
Most hogy újra közelednek a választások már megkezdte az ígérgetést a kábítást megint, panelprogram meg nyugdíjemelés stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!