Nem tudom, mit nyilatkozott. Én csak azt hallottam, hogy az egykulcsost törölné el (jogosan), és a családi pótlékot emelné.
De nem szoktam a nyilatkozatait figyelni.
2013. dec. 9. 07:39
2/21 anonim válasza:
Miért jogos az egykulcsos adórendszer eltörlése?
2013. dec. 9. 07:48
3/21 anonim válasza:
2-es. Azért jogos, mert ez csak a gazdagokat teszi még gazdagabbá, és 4-500 milliárd bevételkiesés az államnak. Egyetlen demokratikus államban sincs egykulcsos adó.
2013. dec. 9. 07:55
4/21 anonim válasza:
Még annyit: az egykulcsos sem a gazdaságot nem élénkíti, sem munkahelyeket nem teremt, a propagandával ellentétben.
2013. dec. 9. 07:56
5/21 anonim válasza:
Nem igaz, Gyurcsány ilyet nem nyilatkozott!
2013. dec. 9. 08:20
6/21 Andizsuzsi válasza:
Részlet a DK választási programjából:
"8. Igazságos családtámogatás
Teljes egészében családi pótlékká alakítjuk a családi adókedvezményre fordított forrásokat, hogy a rászoruló családok
gyerekeinek adhassunk többet, és ne oda, ahol egyébként is több van.
9. Új bölcsődék, óvodák
Bölcsőde- és óvodaépítési programot indítunk, a bölcsődei és óvodai térítési díjat a nettó jövedelem százalékában
maximáljuk. "
2013. dec. 9. 09:35
7/21 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy egy vagy több kulcs? progresszívnál sem fogyasztottak többet,most se.
Csp-t meg akkor tartom jogosnak,ha iskolába jár a gyerek. Sok roma családnál pedig sajnos ez nem divat.
2013. dec. 9. 09:46
8/21 anonim válasza:
"Miért jogos az egykulcsos adórendszer eltörlése?"
Szerinted?
2013. dec. 9. 09:48
9/21 anonim válasza:
A 3-as tömören megírta a bajt. 2-es! Az egykulcsos adó akkor is igazságtalan ha téged érzékenyen érint a többkulcsos. A szegények szoptak már eleget,most évek óta fizethetik a gazdagok újabb tollasodását!
2013. dec. 9. 10:10
10/21 anonim válasza:
Az aztán ritka gazdaág aki bruttó 150ezer felett keres. Na ne röhögtessetek már..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!