Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az. Hogy Gyurcsány azt...

Igaz az. Hogy Gyurcsány azt nyilatkozta ha hatalomra jut befagyaszt minden szociális járandóság emelését évekre?

Figyelt kérdés
Nem emelkednének a családi pótlék a segély stb...
2013. dec. 9. 01:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, mit nyilatkozott. Én csak azt hallottam, hogy az egykulcsost törölné el (jogosan), és a családi pótlékot emelné.

De nem szoktam a nyilatkozatait figyelni.

2013. dec. 9. 07:39
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
Miért jogos az egykulcsos adórendszer eltörlése?
2013. dec. 9. 07:48
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
2-es. Azért jogos, mert ez csak a gazdagokat teszi még gazdagabbá, és 4-500 milliárd bevételkiesés az államnak. Egyetlen demokratikus államban sincs egykulcsos adó.
2013. dec. 9. 07:55
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Még annyit: az egykulcsos sem a gazdaságot nem élénkíti, sem munkahelyeket nem teremt, a propagandával ellentétben.
2013. dec. 9. 07:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, Gyurcsány ilyet nem nyilatkozott!
2013. dec. 9. 08:20
 6/21 Andizsuzsi ***** válasza:

Részlet a DK választási programjából:

"8. Igazságos családtámogatás

Teljes egészében családi pótlékká alakítjuk a családi adókedvezményre fordított forrásokat, hogy a rászoruló családok

gyerekeinek adhassunk többet, és ne oda, ahol egyébként is több van.

9. Új bölcsődék, óvodák

Bölcsőde- és óvodaépítési programot indítunk, a bölcsődei és óvodai térítési díjat a nettó jövedelem százalékában

maximáljuk. "

2013. dec. 9. 09:35
 7/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem mindegy,hogy egy vagy több kulcs? progresszívnál sem fogyasztottak többet,most se.

Csp-t meg akkor tartom jogosnak,ha iskolába jár a gyerek. Sok roma családnál pedig sajnos ez nem divat.

2013. dec. 9. 09:46
 8/21 anonim ***** válasza:

"Miért jogos az egykulcsos adórendszer eltörlése?"

Szerinted?

2013. dec. 9. 09:48
 9/21 anonim ***** válasza:
45%
A 3-as tömören megírta a bajt. 2-es! Az egykulcsos adó akkor is igazságtalan ha téged érzékenyen érint a többkulcsos. A szegények szoptak már eleget,most évek óta fizethetik a gazdagok újabb tollasodását!
2013. dec. 9. 10:10
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Az aztán ritka gazdaág aki bruttó 150ezer felett keres. Na ne röhögtessetek már..
2013. dec. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!