A Fidesz és az MSZP szerint ki számít gazdagnak?
Mikor az MSZP azzal vádolja a kormányt, hogy a gazdagokat támogatja, akkor jön a szöveg, hogy az elmúlt 8 év.....! Aztán meg az a válasz, hogy aki 200-300 ezret keres az nem gazdag, és ez IGAZ IS! De a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy miért azokat segíti jobban a kormány, akik többet keresnek, és miért nem azokat, akiknek jóval kevesebb? Erre mi a válasza a Fidesznek? Tudnátok egy konkrét videót küldeni, ahol nem félremagyarázzák, nem 8 éveznek, ha nem konkrétan megmondják, hogy miért a tehetősebbeknek segítenek jobban???
A Fidesznek a szegény ember 200 ezer forintos fizetés felett kezdődik? Az MSZP szerint 200 ezer forintot kereső gazdag? Se szegény, se gazdag szerintem.
De mindenhol azt hallom, hogy aki 300-at keres az milyen jól jár, de a minimálbérről, érdekes sosem hallok, mondjuk most emelés lesz, de az mindig van.
Sosem hallok a kisebb keresetű emberekről, mindig a tanultakról van szó. Ő közgazdász, ő orvos, és őket segíteni kell (ebben egyetértek, mindenkit segíteni kell), de segédmunkásról, pincérről, kőművesről, árufeltöltőről érdekes sosem hallok, csak azokról akik vagy tanultak, vagy 200 felett keresnek.
Mi a véleményetek erről?
És én senkitől sem sajnálom, mert minden magyar állampolgárt támogatni kell, aki meg rászorul, azokat meg segíteni, aki többet keres, és megdolgozott érte, az meg is érdemli, nem sajnálom tőlük! A kisebb keresetűeket meg jobban támogatnám, tehát semmit sem állítok, csak kérdezek, hogy miért ez, miért az? :)
Mondjuk az egykulcsos adónál látszólag az átlagbért felett keresők jártak jól a szegények kárára, viszont úgy is lehet nézni, hogy mindenki egyformán adózik. Na mind1.
A véleményeket előre köszönöm.
Lázár Jancsi tuti gazdag.
Legalább ő ér is valamit, ha más már nem is.
Aki többet keres az NEM dolgozott meg azért, hogy adókedvezményt kapjon! Azért dolgozott meg, ha egyáltalán megdolgozott érte), amennyi a bruttó jövedelme.
A Fidesz egyértelműen a gazdagokat támogatja, a kisembereket pedig lehúzza.
Akinek a nettó jövedelme 300.000.-, az már nem mondható szegénynek.
"Aki többet keres az NEM dolgozott meg azért, hogy adókedvezményt kapjon!"
Miért nem? Egy kis keresetű dolgozik mondjuk 264-et, míg egy magas keresetű dolgozik 423-at! Szerinted az nem több? Tanulj már meg számolni!
Köszönöm mindenkinek!
Kedves Utolsó!
Köszönöm, hogy ilyen részletesen válaszoltál. Én is ezen filózok, mert én a Fideszre szavaznék, csak ez az egy tántorít el. Kéne egy olyan nyilatkozat, ahol helyreteszik ezt a dolgot, és kiáll Orbán és elmondja, hogy nekik a szegényebb emberek is számítanak. Persze biztos így van, senki sem akar rosszat az országának, csak na. :)
Mondjuk az adókulccsal mindenki 16%-ot adózik, az adókedvezménnyel meg azok jártak jól, akik többet kerestek, de mivel nekik van több bruttójuk, ezért többet is fizetnek be, tehát van mit visszakapni.
Utolsó előtti.. :D
Utolsónak is köszi.
De bolond vagy ember...
Ha én rugdosom a fejedet, miközben te a földön fekszel és kiadok egy nyilatkozatot arról, hogy nekem amúgy semmi bajom nincsen veled, akkor neked már teljesen rendben is van minden? :D
Kedves utolsó, ezek a számok honnan vannak? Mert én mindig ezt hallom, hogy aki többet dolgozik azt ne büntessék, de aki keres fél millát és az irodában ül, meg aki 8-12 órát gürizik a boltban, az miért is dolgozik többet? Mert ezt nem tudhatjuk ugye.
A baj itt van, hogy mindenki a tanult emberekről beszél csak, miközben vannak szegények, közepesen élők úgymond, és gazdagok, tehát MINDENKIRŐL KÉNE! :) :)
"De bolond vagy ember...
Ha én rugdosom a fejedet, miközben te a földön fekszel és kiadok egy nyilatkozatot arról, hogy nekem amúgy semmi bajom nincsen veled, akkor neked már teljesen rendben is van minden? :D"
Ebben igazad van, csak ne bolondozz le kérlek. :)
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, JÁRNAK A ZÖLD KEZEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!