A baloldaliakat nem zavarja, hogy minden vezetőjük milliárdos?
A baloldal maga egy paradoxon.
Csoda, h nem omlott még össze a tér-idő kontinium miattuk.
Nézz rájuk:)
Simicska is baloldali? Vagy Orbán vejének a családja? De Orbán sem tartozik éppen a szegény emberek közé.
A társadalmi különbségeket éppen a Fidesz növeli folyamatosan, nem a baloldal.
Náluk csak Gyurcsány meg Bajnai lehet milliárdos, nem mindegyik. De a programjuk szerint éppen a társadalmi különbségeket akarják csökkenteni.
"Nem értem hogy képviselheti olyan a munkásosztály érdekeit, akik azt sem tudják mibe kerül 1 kg kenyér, vagy életében nem dolgozott 1 napot sem..."
Ez igaz, de mennyi embert dolgoztatott!!! Pontosan tudja hol kell szpatni őket.
ma a magyarországi baloldal inkább kapitalista és piacbarát, a kommunistákat, akiknek mindene az állam, az úgynevezett jobboldalon keresd
kérdésedre válaszolva: nem, éppen az hogy megnyugtató
nem most akar összeszedni x milliárdot, mint vmi szpáhi tiszt
mellékesen nem szavaznék a baloldalra (illetve olyan baloldalra nem fogok) akik tényleg baloldaliak. pl. az én izlésemnek az LMP túl kommunista
én a kapitalistákra fogok szavazni
Ugyanezt a Fideszről is meg lehetne kérdezni, csak hát folyamtason a baloldallal kell foglalkozni ugyebár... Nem Orbán volt az, aki nem vette fel a fizetését, mert jótékony célokra felajnlotta, hanem a sokat szidott Gyurcsány.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!