A baloldaliakat nem zavarja, hogy minden vezetőjük milliárdos?
Márpedig engem nem az érdekel, hogy melyiknek mennyi a vagyona, hanem hogy mennyit keresek, amg ő van kormányon. Valóban utálom Orbánt, de nem azért, mert jobboldali, hanem mert rengeteg pénzt elvett tőlem.
32/F
Nem igaz, mert minden pártban vannak milliárdosok, a jobbikban és a fideszben is. A milliárdosok különben is hátulról fizetik ezeket a brancsokat.
Ha már itt tartunk, a Munkáspárt 2006 elnöke, Vajnai Attila nem milliárdos, hanem mérnök, hétköznapi ember, metróval jár dolgozni, és nem veri fel a pénz. Mégis 20 éve küzd ez ellen az embertelen kapitalista rendszer ellen. Lehet támogatni.....
Mi nem igaz? :-)
Mégegyszer mondom, nincs semmi kivetni való abban, ha egy jobb oldali politikus gazdag. Engem nem zavar, ha valakinek van pénze. Azt szerettem volna megérteni, hogy egy baloldali érzelmű embert miért nem zavarja, hogy a pártját olyan emberek irányítják, akik amúgy nem is állhatnának távolabb az általuk képviselt ideológiától. De erre nem érkezik válasz sajnos.
Mégis hogy képzeled a baloldali pártok működését? Olyan embereknek kellene vezetni, akik panelban laknak és kétkezi dolgozók? De fogalmuk sincs a politikáról, az államháztartás működéséről?
Nem az a fontos, hogy egy politikusnak mekkora a vagyona, hanem az, hogy a programjával, működése során kinek az érdekeit képviseli. Ha baloldali, akkor az egyszerű emberekkel is törődik, ha jobboldali akkor csak a gazdagokkal?
Kedves kérdező,
figyelmedbe ajánlom Thürmer Gyulát és a Munkáspártot.
Ha jól nézem a te nézeteid hozzá állnak közel.Bár ő sem ismeri a munkások mindennapjait, de legalább most is kommunista.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!