Melyek a Jobbikos biztonsági (vagyonőri) cégek?
Azt tudom hogy a In-kal Security,P Dussman,stb MSZP-s!
Pár Fideszes vagyonőri cégröl is hallotam már csak már elfelejtettem!
De Jobbikosról még nem!
Jobbikos vagyonőri cég?MSZP-s vagyonőri cég?
Mik vannak.....
Egy cég, az csak egy cég, önmagában élettelen dolog.
Nem lehet tudni, hogy a cégvezetők , tulajok melyik pártot támogatják.
Azt lehet sejteni hogy a pártok melyiket.
Minden napok megoldása ..
# 1
De ez így van és erről nem is vitatkozok!
Minden nagyobb biztonsági cég fejese amelyik párthoz tartozik vannak komoly kapcsolatai a párton belül, és az állami helyek megpályázásakor azok a cégek kapják meg a melót amelyik cég a kormányzó párttal kapcsolatban vannak!
Nem tudsz te még semmit, gondoltam hogy lesz valami okoskodó!
Tényleg van abban valami, amit a kérdező vartyog....
A kommandós-guru, az a kövér TEK-es Hajdú is biztonsági őr volt, mielőtt Orbán kiemelte maga mellé....
Tök hihető, hogy a legtöbb ilyen cégnek van politikai kötődése, hiszen ki megy biztonsági őrnek? A befolyásolható, másra nem jó, naiv ember. Tökéletes táptalaj a politikában.
"Pár Fideszes vagyonőri cégröl is hallotam már csak már elfelejtettem!
De Jobbikosról még nem!"
Én sem. Kellene, hogy legyen? És ha nincsen?
# 4
Meg aki végképp nem tud megéli a szakmájából sajnos!
# 5
Ha te se akkor minek válaszolsz töki?
"A kommandós-guru, az a kövér TEK-es Hajdú is biztonsági őr volt, mielőtt Orbán kiemelte maga mellé.... "
Ezt miből gondolod? Kb 20 évesen lehet volt egyszer, de mindig is rendőr volt, már az elejétől "kommandózott". Nem véletlenül lett ő a főnökük, szakmailag elismert.
# 8
Én ezt nem mondtam és nem ezt kérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!